To wasze gowno i sami sobie w nim grzebcie....ale ja nie o tym chcialam...Ruszyl mnie fakt,ze Bziku czyta prywatne wiadomosci nie kierownane do niego...Do czego przyznal sie...hmmm...z uczuciem dumy??? satysfakcji?? czy tez zakamuflowanej przestrogi???... To tak do publicznej wiadomosci.....
Bziku,fakt ze czytales moje prywatne wiadomosci czyni z ciebie wieksza kurwe mentalna i mende spoleczna niz sadzilam.I jaka by prawda o johenie nie byla,nie zmieni to mojego zdania o tobie,ktore nie jest wziete z "ciekawostek" osob trzecich,sam sobie je wyrobiles.....
A portal spolecznosciowy stal sie publiczna pralnia prywatnych brudow ,nie wspominajac o naruszaniu czyjejs prywatnosci
A jesli juz zostaly posty kasowane,trzeba bylo wykasowac wszystko......
Bziku,fakt ze czytales moje prywatne wiadomosci czyni z ciebie wieksza kurwe mentalna i mende spoleczna niz sadzilam.I jaka by prawda o johenie nie byla,nie zmieni to mojego zdania o tobie,ktore nie jest wziete z "ciekawostek" osob trzecich,sam sobie je wyrobiles.....
A portal spolecznosciowy stal sie publiczna pralnia prywatnych brudow ,nie wspominajac o naruszaniu czyjejs prywatnosci
A jesli juz zostaly posty kasowane,trzeba bylo wykasowac wszystko......