Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

()
Początkujacy
Uma napisał:
Nie warto reagowac na off topic posty agresywnego trolla. Jedno jest pewne: troll jest wierny niczym potomstwo Szarika, zawsze ci odpisze, wprawdzie zawsze bedzie to belkot troglodyty nie na temat, pelen wyzwisk lub "zbawiennych" rad. Nasz Janosik Na Emigracji/Dzielny Koziolek Matolek/Bijna Nederlandse Populaire Jongen zawsze wie lepiej i zawsze ma racje.

Powiedzialem wczesniej kobieto ze jesli nie pasuje ci Holandia to nikt nie trzyma cie na sile.
Nie wiem czy rozumiesz tez pojecie "trola", ale zalecam zapoznanie sie z definicja bo widze
ze cienko u ciebie ze zrozumieniem tego co sama napisalac.
Jak widzisz za swoje posty odpowiadam wlasna twarza a nie wstawiam sobie jakies
pierdoly zeby tylko sie nikt sie przypadkiem nie dowiedzial jak wygladam
I zmien nicka na Oma. Lepiej pasuje do tego biadolenia.
Zgłoś wpis
79 Postów
ONLY ME ME ONLY
(ONLY ME IT´S ME ONLY ME)
Gaduła
hEY

Piszesz,ze narzekanie,ze Polacy narzekaja
Powim Tobie ,ze NARZEKANIE TO- SPECJALNA CECHA CHARAKTERYZUJACA HOLENDROW-
A TAK WOGOLE
NARZEKANIE
TO CECHA LUDZKA.
LUDZIE ZAWSZE NARZEKALI NARZEKAJA I NARZEKAC BEDA
NIESTETY
CZLOWIEK BEDZIE MIAL
I GDZIEKOLWIEK BEDZIE
ZAWSZE BEDZIE NARZEKAL
Nie przez przypadek powstalo przyslowie mowiace ´´WSZEDZIE DOBRZE(WIEC LEPIEJ)
GDZIE NAS NIE MA ´´
WIEC NARZEKAMY
Pozdrawiam
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Ach kazdy narzeka, bo jak tu zyc inaczej?
Ale, ze NARZEKANIE to SPECJALNA cecha charakteryzujaca wiatrakow, no prosze tego to ja nie wiedzialam.
Czy warto sie osiedlic w Holandii, hm.... NIE...wole Belgie tam przynajmniej nie wala takich podatkow
Zgłoś wpis
79 Postów
ONLY ME ME ONLY
(ONLY ME IT´S ME ONLY ME)
Gaduła
ej SLUCHAJ
CHCESZ PASOWAC DO EUROPY
ZACHOWUJ SIE JAK EUROPEJCZYK
CO TO ZA DYSKRYMINACJA-?
DLACZEGO MOWISZ NA HOLENDROW WIATRAKI ?
NIE NAWIDZE RASIZMU I DYSKRYMINACJI !
A TO CO NAPISALAS´´WIATRAKI´´-TO JUZ DYSKRYMINACJA-A MOZE NAWET JUZ RASIZM
KTO CIE TEGO NAUCZYL?
KOM OP
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
lieve schatje co sie z toba dzieje, dlaczego mam KOM OP , met wat?
to ty napisalas, ze NARZEKANIE TO SPECJALNA CECHA CHARAKTERYZUJACA HOLENDROW------skad to wzielas
lieve grotjes
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
ONLY ME IT´S ME ONLY ME napisał:
ej SLUCHAJ
CHCESZ PASOWAC DO EUROPY
ZACHOWUJ SIE JAK EUROPEJCZYK
CO TO ZA DYSKRYMINACJA-?
DLACZEGO MOWISZ NA HOLENDROW WIATRAKI ?
NIE NAWIDZE RASIZMU I DYSKRYMINACJI !
A TO CO NAPISALAS´´WIATRAKI´´-TO JUZ DYSKRYMINACJA-A MOZE NAWET JUZ RASIZM
KTO CIE TEGO NAUCZYL?
KOM OP

Czesc druga komedi w tym temacie
Zgłoś wpis
21 Postów
marek cabaj
(zaczepny)
Bywalec
Zgadzam się absolutnie z odpowiadającymi.Jeśli Ci się tu nie podoba to wracaj do polski.
nie rozumiem co tu robisz skoro jest tak Ci źle, tak w polsce masz o wiele lepiej,naprawde jest do czego wracać.
Zgłoś wpis
77 Postów
Uma T
(Uma)
Gaduła
"... nie rozumiem....." etc.,etc..

Tjaaaa....nie rozumiem.... A dla mnie jest to oczywiste. Temat jest jasno sformulowny: Czy warto osiedlic sie na stale w Holandii?
Jezeli nie potrafisz, nawet w ojczystym jezyku, czytac/pisac i podac przynajmniej 3 zalety lub 3 wady (OK, doe maar 1, ik ga het niet te moeilijk maken!) osiedlenia sie w Krolestwie Niderlandow i jezeli chcesz odreagowac po ciezkiej pracy u Holendra, opluj wczesnym wieczorem spacerujacego po chodniku holenderskiego golabka, zamiast srac na forumowiczow i dolowac kazdy topic, by zaistniec przynajmniej wirtualnie.
En wat nou, stuk turbo onbenul? Jaaaaaaaa...wordt vervolgd. Let op! Zie beneden.
Zgłoś wpis
77 Postów
Uma T
(Uma)
Gaduła
Mam niejasne podejrzenie, ze nastepny topic na portalu mojaniderlandia (strona bez moderatora???) umarl smiercia naturalna……
O szuce trollowania, czyli jak polozyc topic na dobrym forum pisalam juz na wlasnym blogu:
notatnik-emigranta.blog.onet.pl
Czy warto osiedlic sie w Holandii? Wg mnie nie. Notabene, dla wszystkich zainteresowaych: my wracamy do Polski. Czy na forum sa internauci wracajacy do Polski? Chetnie wymienimy doswiadczenia.
Zgłoś wpis
214 Posty
Rafał G
(ragusek)
Doświadczony forumowicz
Postaram sie nieco odtrollować w takim razie...

Czy warto? Jeden będzie szczęśliwy paląc tropikalne zioło z tubylcami w nigeryjskiej wiosce i żyjąc w wersji hardcore hakuna matata, a drugi żyjąc w Holandii, w zasadzie na poziomie takim na jaki zasługuje będzie wciąż narzekał, że jest źle, bo tu każą dojechać do pracy, a to za mało... Jak mam nadzieje ktokolwiek zauważył jest to mocno subiektywne, a komentarze typu: "wracaj do Polski jak Ci/ci źle", pachną mi jak najbardziej naszą drugą cechą narodową, po już wspomnianym narzekaniu.

Na moje oko, warto zostać, warto wrócić, ale co najważniejsze warto tu przyjechać i spróbować, bo nasz kochany kraj nie zawsze takie okazje oferuje, by żyć w tolerancji...

@wiciu - perełki wrzuciłeś...
Zgłoś wpis

Bliżej nas