Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

Odp.:Crazy Piano,s Scheveningen - Holandia

17 Postów
Sabina Piotrowska
(Mordeczka)
Bywalec
niom jakos sie tam poznajdujemy
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
no i niestety nie dojechalem w pracy do zasranej 19:30
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
bylo zajebiscie
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Bylam ale was nie znalazlam
Zgłoś wpis
17 Postów
Sabina Piotrowska
(Mordeczka)
Bywalec
byłam weszłam i wyszłam od razu ze znajomymi bo tam było strasznie nigdzie usiasc no sory ale jak sie organizuje juz taka impreze to sie chociaz stoliki rezerwuje no ale trudno
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
Hmm..a no troszke szkoda ze sie wszyscy nie znalezlismy..Ale bylo spoko,fajni ludzie do imprezownia i pozdrawiam ich wszystkich serdecznie
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Mordeczka!!!!Zabawa przy stoliku?????Przyszlismy tam sie pobawic,a nie siedziec.Rownie dobrze mogłaś i ty zarezerwowac stolik.Mordeczka nastepnym razem beda czerwone dywany i cała oprawa.Było ZAJEBISCIE!!!!!!Fajni ludzie,fajna knajpa,fajna muza,ZAJEBISTA IMPREZA.Pozdro dla was
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Mordeczka napisał:
byłam weszłam i wyszłam od razu ze znajomymi bo tam było strasznie nigdzie usiasc no sory ale jak sie organizuje juz taka impreze to sie chociaz stoliki rezerwuje no ale trudno

stoliki? buahahahahahahaha,,,,,Ty widziałaś tam jakieś stoliki???rezerwacje?????kiedy brakuje miejsca w Piano,kelnerzy wynoszą wszystkie stoly..... My bawiliśmy sie dobrze a miejsce zrobily dziewczyny hehehehe,,,,pokazały jak sie można bawić.......
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
oj jak czytam to mnie trafia szlak że mnie tak w pracy chamsko przetrzymali
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Daniels 80 kombinuje meczyk na 15stą...Fuck---nie dam chyba rady---brak mocy
Zgłoś wpis

Bliżej nas