Witam,
To i ja sie podziele :
"Czasami trzeba mocno zacisnąć zęby i opuścić spojrzenie
Aby móc kiedys w przyszłości móc z dumnie uniesioną głową
Popatrzeć prosto w oczy,tym przez których trzeba było płakać
po nocy.
I teraz to ty jesteś panem i znaczeniem, teraz to ty jesteś zerem…"
"Szczyt Odwagi? Stanac przed swoim najwiekszym wrogiem i powiedziec mu ze nigdy nie bedziesz tak silny aby go pokonac, lecz miec tyle wiary w swoje umiejetnosci i w swoja silna wole,aby udowodnic swoja niezaleznosc i potęgę"
"Po pierwsze, jedyna osobą której musisz cokolwiek udowadniać, jesteś Ty sam. Po drugie, możesz całe życie stac z nosem przyklejonym do niewidzialnej szyby. Albo wyjebać drzwi z kopa i wejść do środka..."
"Wolę napis: "Wstęp wzbroniony" aniżeli "Wyjścia nie ma"
Co mnie nie zabije to mnie wzmocni"
"Nie rodzimy się zwycięzcami ani przegranymi; rodzimy się, żeby dokonywać wyborów."
" Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie."
"Sukces wydaje się być w dużej mierze kwestią wytrwania, gdy inni rezygnują"
"Pragnienie, motywacja i stawianie sobie celów - wszystko
zaczyna się w umyśle."
"Staraj się Być najlepszy, rób więcej niż możesz,Kochaj Przyjaciół, mów prawdę,Bądź wierny, szanuj swego Ojca oraz Matkę. Przestrzegając tych zasad będziesz panem samego siebie. Uczynią Cię silnym, napełnią nadzieją, wskażą Ci drogę ku wielkości"
"Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi."
"Żądza wiedzy... jest chorobą, której nie można uleczyć, ponieważ ciekawość wzrasta wraz z wiedzą..."
"Powstaliśmy z prochu, ale można z nas wyrzeźbić diamenty..."
"Miej Serce. Góra, na Którą Się Wspinasz ,nie Będzie Widoczna Dla Publiki. Ale I tak, nie Wolno Ci się podawać …"
"Bądź odważny, gdy rozum zawodzi, bądź odważny. W ostatecznym rachunku jedynie to się liczy."
"Okazuj szacunek gdzie i kiedy uwazasz to za potrzebne,ale rob to niechetnie. Jesli myslisz ze kazdy jest równy tobie,to uwazasz sie za nikogo..."
"Od falszywych przyjaciół chroń mnie Boże,z wrogami poradzę sobie sam…"
"Marzenia mają mali Chłopcy, Mężczyźni cele do zrealizowania"
"Nie pójdę do piachu, gdy ktoś mi powie: czas umierać brachu. Nie dam się uśpić śmierci słowom, pójdę do grobu z podniesioną głową..."
"Najlepsze rzeczy w życiu są niewidoczne , dlatego zamykamy oczy kiedy całujemy , płaczemy i marzymy …""
"Urodzić się człowiekiem jest łatwo - ale żyć jak człowiek jest trudniej …"
Mysle ze Tyle na razie Starczy ...
To i ja sie podziele :
"Czasami trzeba mocno zacisnąć zęby i opuścić spojrzenie
Aby móc kiedys w przyszłości móc z dumnie uniesioną głową
Popatrzeć prosto w oczy,tym przez których trzeba było płakać
po nocy.
I teraz to ty jesteś panem i znaczeniem, teraz to ty jesteś zerem…"
"Szczyt Odwagi? Stanac przed swoim najwiekszym wrogiem i powiedziec mu ze nigdy nie bedziesz tak silny aby go pokonac, lecz miec tyle wiary w swoje umiejetnosci i w swoja silna wole,aby udowodnic swoja niezaleznosc i potęgę"
"Po pierwsze, jedyna osobą której musisz cokolwiek udowadniać, jesteś Ty sam. Po drugie, możesz całe życie stac z nosem przyklejonym do niewidzialnej szyby. Albo wyjebać drzwi z kopa i wejść do środka..."
"Wolę napis: "Wstęp wzbroniony" aniżeli "Wyjścia nie ma"
Co mnie nie zabije to mnie wzmocni"
"Nie rodzimy się zwycięzcami ani przegranymi; rodzimy się, żeby dokonywać wyborów."
" Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie."
"Sukces wydaje się być w dużej mierze kwestią wytrwania, gdy inni rezygnują"
"Pragnienie, motywacja i stawianie sobie celów - wszystko
zaczyna się w umyśle."
"Staraj się Być najlepszy, rób więcej niż możesz,Kochaj Przyjaciół, mów prawdę,Bądź wierny, szanuj swego Ojca oraz Matkę. Przestrzegając tych zasad będziesz panem samego siebie. Uczynią Cię silnym, napełnią nadzieją, wskażą Ci drogę ku wielkości"
"Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi."
"Żądza wiedzy... jest chorobą, której nie można uleczyć, ponieważ ciekawość wzrasta wraz z wiedzą..."
"Powstaliśmy z prochu, ale można z nas wyrzeźbić diamenty..."
"Miej Serce. Góra, na Którą Się Wspinasz ,nie Będzie Widoczna Dla Publiki. Ale I tak, nie Wolno Ci się podawać …"
"Bądź odważny, gdy rozum zawodzi, bądź odważny. W ostatecznym rachunku jedynie to się liczy."
"Okazuj szacunek gdzie i kiedy uwazasz to za potrzebne,ale rob to niechetnie. Jesli myslisz ze kazdy jest równy tobie,to uwazasz sie za nikogo..."
"Od falszywych przyjaciół chroń mnie Boże,z wrogami poradzę sobie sam…"
"Marzenia mają mali Chłopcy, Mężczyźni cele do zrealizowania"
"Nie pójdę do piachu, gdy ktoś mi powie: czas umierać brachu. Nie dam się uśpić śmierci słowom, pójdę do grobu z podniesioną głową..."
"Najlepsze rzeczy w życiu są niewidoczne , dlatego zamykamy oczy kiedy całujemy , płaczemy i marzymy …""
"Urodzić się człowiekiem jest łatwo - ale żyć jak człowiek jest trudniej …"
Mysle ze Tyle na razie Starczy ...