Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

konfesjonał - Holandia

()
Początkujacy
zgodnie z włąsnym sumieniem, usuwam tego posta,
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Oklaski na stojaco Panie Johen'ie ! ))))))
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
W odpowiedzi na Twoja kanonade chce Ci nastepujace powiedziec.
Nie moge powiedziec ze Cie nie lubie bo Cie nie znam, ale widze ze masz problem i to duzy.
Z prawkiem w dziesiatke trafilam, widze.
A "paszczy "nie nadwyrezam tak jak piszesz, tylko ciezko pracuje to jest roznica miedzy nami.
To ze regularnie na kozetce u fachowca sie rozkladasz nie promieniuj na mnie, prosze.
I dla Ciebie jest nadzieja, moze nie tu w Holandii, kto wie.
Zgłoś wpis
682 Posty
anna ...
(wiedzma)
Latający Holender
robi sie ciekawie...
Zgłoś wpis
127 Postów
LouLou .
(Lady LouLou)
Stary wyjadacz
johen_luz napisał:
poczułem nagle że brakuje tu miejsca gdzie bedę mógł powiedziec co myślę a admini mnie rozgrzeszą.
rozpoczne więc i mam nadzieje ze dołacza tu inni chcacy wyrzucic z siebie wszystko to co nie wychodzi w toalecie...

tak wiec: nie lubie Cie Toppi, ty wredna małpo
nigdy nie miałem prawa jazdy i nigdy nie zamierzam, taka przemyslana decyzja( znaczenie obu słów znajdziesz na wikipedii, a wikipedie na googlu) , wynajmuje dom w Eindhoven i stac mnie na to, dzięki mojej pracy nie na pieczarkach, do wszystkiego dochodzę sam, a nie tak jak Ty używając paszczy i nadwyrężając mieśnie przy dolnej szczęce. zreszta mam nadzieje że Ty chociaz sama dochodzisz.

jezeli masz jakies złe wspomnienia z pijakami to wywal się na kozetkę u fachowca , tylko pamietaj że to nie twoje miejsce pracy więc sie od razu nie rozkładaj, tam wystarczy tylko mówic. mógłbym wiele tu pisać ale przeciez wiesz jaka jestes i aż dziwne że nie wzięłaś nika z potocznej nazwy cegły dziurawki, czy innego rodzaju materiałuy budowlanego.

nie bierz tego do siebie, przepraszam, poprostu mnie wkurwiłaś...

prosze Cie wielebny Adminie o pokute i zbanowanie
@Johen ,ja tam nie admin ani nie zaden wielebny, ale jak na moje porabane oko, to rozgrzeszenie juz masz na tacy.... pozdrowka...
Zgłoś wpis

Bliżej nas