Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

De Pers"Polacy są nowymi chujowymi Marokańczykami" - Holandia

Czytali temat:
Leśniczuk Tomasz Darol J. N. Przemek Bryk (9942 niezalogowanych)
1 Post
Lukasz Lopek
(lopek)
Początkujacy
"Polen zijn de nieuwe k*t Marrokanen" ("Polacy są nowymi chujowymi Marokańczykami" - taki tytuł pojawił się w holenderskiej gazecie "De Pers". Polskie organizacje polonijne i polska ambasada w Holandii, jest zaniepokojona.
Zgłoś wpis
169 Postów
Henryk Owsianko
(HenrykO)
Stary wyjadacz
A powinni to sobie wziąć do serca przeciętni obywatele, którzy na taki wizerunek ciężko pracują !!!
Zgłoś wpis

(Sandy)
Początkujacy
sami sobie wyrabiamy taką opinię. gorzka prawda.
Zgłoś wpis

(marek_ams)
Początkujacy
Podpisuje sie pod tym co napisala Sandy. Ostatnio robilem zlecenie i przy lunchu pogadalem sobie szczerze
ze znajimym holendrem i turkiem. Wnioski sa takie ze Polacy to pijacy, zlodzieje i lubia obic ryja a panienki
z naszego kraju plasuja sie na top liscie najlatwiejszych towarow do przelecenia. I chyba nie sadzicie ze marokancy
wyrobili nam taka opinie
Jak znam Holandie od 1991 roku niestety musze przyznac ze przejechalem sie na rodakach dziesiatki razy i
na dzien dzisiejszy utrzymuje kontakty tylko z kilkoma bardzo dobrze znanymi i zaufanymi Polakami, a tych
ktorzy zadzwonia od czasu do czasu bo akurat pracy potrzeba albo cos zalatwic mam w dupie. Jakos nikt
z tych cwaniaczkow nie zadzwoni tak sobie od czasu do czasu zeby po prostu spytac co slychac. Takie jest
moje skromne zdanie na ten temat a jak przeczytam ten artykul moze jeszcze dojda jakies przemyslenia
Pozdrowka i szanujmy sie troche bo takich artykulow bedze wiecej, a ci co przyjezdzaja tu na pare miesiecy
zarobic troche grosza niech zachowuja sie jak ludzie a nie jak swinie majac na wzgledzie ze mieszkaja tu ludzie
ktorzy postanowili dawno temu zostac tu na stale.
Zgłoś wpis

(jagodaa)
Początkujacy
w swoje gniazdo sie NIE SRA ! kochani
Zgłoś wpis

(Sandy)
Początkujacy
ale co prawda powiedziec trzeba
Zgłoś wpis

(MalutkaNiepokorna)
Początkujacy
Niestety,gorzka pigulka do przelkniecia......Ale taka jest brutalna prawda.....Czesto widze i slysze rodakow,dzieki ktorym mamy taka opinie...Jagodaa,tu nie chodzi o sranie czy nie sranie w swoje gniazdo....poprostu nie jest milo jak ktos traktuje cie jak latwa zdobycz do przelecenia,tylko dlatego ze jestes z PL....albo czestuje szklanka wodki i jeszcze zdziwiony ,ze odmawiasz,bo przeciez jestes z PL.....ZENADA
Zgłoś wpis
440 Postów
jacek piatek
(MNICH79)
Latający Holender
jagodaa napisał:
w swoje gniazdo sie NIE SRA ! kochani NIE PRAWDA NIE MA CO NAZYWAC ZE SZAMBO TO PERFUMERIA DO ZACHOWANIA WIELU RODAKOW MOZNA SIE PRZYCZEPIC ALE TAKZE STARAM SIE PAYTRZEC KRYTYCZNIE NA SWOJE ZACHOWANIE I WYDAJE MNIE SIE ZE CHODZAC W DRESIE Z REKMAMOWKA LIDLA W REKU WPISUJE SIE W STEREOTYP POLACZKA
Zgłoś wpis

(marek_ams)
Początkujacy
jagodaa napisał:
w swoje gniazdo sie NIE SRA ! kochani

Jagoda tu w NL jest moje gniazdo i jak dobrze zauwazylas niezbyt komfortowo sie czuje kiedy
kilku dresow czy tlenionych cichodajek z IQ kury mi tu nasra
PZDR
Zgłoś wpis
440 Postów
jacek piatek
(MNICH79)
Latający Holender
dobry dres i wryzura blad jeszcze nikomu nie zaszkodzila
Zgłoś wpis

Bliżej nas