Moi Rodacy. Nie wiem dlaczego wszyscy tak bardzo podniecają się tym oczywiście idiotycznym i chamskim stwierdzeniem o Polakach. Ale moi drodzy. My znamy siebie bardzo dobrze. Mieszkam na zachodzie już od 1980 roku. I powiem tak. Gdziekolwiek mieszkałem starałem się znaleźć mieszkanie jak najdalej od naszych rodaków. Dlaczego.? Bo tak jak napisała jedna z klubowiczów i to jest prawda, że tam gdzie jesteśmy sami robimy o sobie złą opinię. I nie ma się co dziwić. Powiem więcej. Nie tylko tu w Holandii czy Belgii. Byłem w Tunezji i w kilku miejscach gdzie byli nasi rodacy. Po prostu wstyd mi było przyznać się, że jestem tez Polakiem. Po prostu zachowywali się nasi rodacy jak ostanie właśnie żule czy kobiety pi...pi..... Jest fakt też taki, że nie wszyscy są tacy i właśnie wtedy bardzo się oburzamy na to co ktoś o nas napisze. Ale tacy właśnie jesteśmy i nic tego nie zmieni.
A tak na marginesie, to ci co przyjechali za pracą żeby się ta pracą zajęli rzeczywiście a nie robili złej opinii innym naszym rodakom czy całej naszej nacji i na pewno nie będzie takich artykułów.
A tak na marginesie, to ci co przyjechali za pracą żeby się ta pracą zajęli rzeczywiście a nie robili złej opinii innym naszym rodakom czy całej naszej nacji i na pewno nie będzie takich artykułów.