Nie porownuje funduszy z forexem wiem ze sa to dwie calkowicie inne sprawy. Podalem tylko przyklad obietnic ktory mozna bylo zobaczyc w TV, reklamy itp. Zapewniali osoby ze jest to pewny zysk wiekszy niz przy lokatach i jak bylo?? Mozna powiedziec wielkie nic. Kto sie tam na chapal? Ci ktorzy pobierali prowizje i to wszystko zwykli ludzie zarabiali trociny lub w czestych przypadkach tracili. Naiwni prosci ludzie poszli na to i pozniej byli smutni jak zaobaczyli ile byli w plecy
Znam temat Forexu oczywiscie ze mozna zarobic, ale trzeba byc w temacie i miec do tego glowe. To nie jest tak ze dzisiaj ktos ryje w szparagach a na drugi dzien zaczyna grac na Forexie i dorobi sie tysiecy. Do tego trzeba duzo czasu obserwacji aby zaczac zarabiac kase.
Widizisz sam napisales o ryzyku czyli jakies jest jesli sie chce zarobic wiecej niz z lokaty. Czyli mozna stracic a automat, zarobi mniej niz sie zarobi z lokaty nie podejmie ryzyka bo piszesz ze pewny stabilny zysk to wole wlozyc kase w lokate
no jedno dobre bo przynajmniej bedzie wiadomo do kogo miec pretensje jak automat da dupy
tutaj chwycilem cie za slowka. Do wszystkich forumowiczow w tym przypadku chyba moglem co??
System ulatwia obsluge i zabezpiecza przed calkowitym pojscia z torbami, ale ostateczne decyzje podejmuje inwestor czyli tzw pan Kowalski a taki Kowalski musi wiedziec jakie ruchy podejmowac aby nie przepierdolic tego na co robil w polu przy szparagach. Jeszcze raz sie powtorze znam ten temat, i pewne historie z nim zwiazane, nie chce mi sie dyskutowac tutaj z kolega ktory twierdzi ze robot zarobi dla nas kase, ale rowniez nie bede tutaj zniechecal chetnych bo byc moze na tym portalu jest ktos kto pojdzie z toba w spolke i dopiero teraz odkryje ze sie marnowal przy szparagach
To jest moja opinia prosze sie nia nie kierowac przy podejmowaniu decyzji
p.s bez emocji to mozna grac na wirtualnych pieniadzach bo takie platformy oferuja rowniez taka opcje aby pokazac jak latwo mozna zarobic. Gorzej jak sie wlozy pare tysiecy i zaczyna sie widziec ze sie traci to nagle ni z tad ni z owad pojawiaja sie emocjie a tylko wyjadacze wiedza jak w takich sytuacjach sie zachowac aby wyrobic sobie zysk. Wiadomo nie od dzis tam gdzie kasa tam i emocje prawda? Moj znajomy gra juz jakis czas Forexa jeszcze na razie sie nie podejmuje a idze mu na gieldzie akcji nawet niezle. Pozdrawiam
i mam takie pytanie od siebie dlaczego oferujesz tutaj aby ktos zaczal grac na Forexie??