Rety , w co ja się wdałam ?! Człowieku , Ty jesteś bardziej pusty niż przewidywałam ! Piszesz ,że niektórzy ,którzy mają tu więcej rozumu , rozumieją Cię . Rozumu ?????!!!! Człowieku , piszesz o czymś , z czym nigdy nie zderzyłeś się na swoje szczęście . Te cholerstwo zabiło by Cię , uwierz . Ja odwracam kota ogonem ? ...........w którą tak bardzo wierzysz ,Ty nazywasz Zartem ? Rysę na życiorysie ? To nie rysa , to duma , która nie pozwoliła by mi stanąć koło czegoś takiego , co 10 lat na wielbłądzie dojeżdżało do szkoły , nie mówiąc już o obejmowaniu. A to Twój. ............Jesli chodzi o wielblada to nie zapytalas o niego tylko napisalas (kolejny przekrecony fakt) ze jezdzilem nim do szkoly. Oczywiscie ze napisalem ze jezdzilem aby ci pokazac jaki mam dystans do tych gowien ktore wypisujesz w moim kierunku i probujesz mnie tutaj przedstawic za osobe jaka nie jestem. Po pierwsze , gdzie się tam doczytałeś , że to Ty jeżdziłeś na wielbłądzie ? Po drugie Wszech wiedząca Skarbnico Wiedzy "pózniej" pisze się przez "ó". Rusz te wszystkie trzy szare komórki , spójrz na zdjęcie i zastanów się , który z tych 3 mógł do szkoły dojeżdżać wielbłądem ? Mała podpowiedz z mojej strony (murzyn). Sorki , musiałam , bo pewnie sam nie wpadł byś na to . Ty mi próbujesz powiedzieć o mnie i moim świecie ? Przecież Ty sam prosiaczku jeszcze ryjka po za chlewik nie wystawiłeś a bierzesz się za opis tego , czego ani nie znasz , ani też o czym pojęcia mieć nigdy nie będziesz . Piszesz ................ Do Motylka napisalem to co napisalem bo zauwazylem ze juz na forum wysmiewal inne osoby jak by wszystkie rozumy pozjadala wiec wykorzystalem sytuacje aby z nia podyskutowac. A jak sądzisz ? Z jakiego powodu ja uczepiłam się Ciebie ? Właśnie z jej powodu . Wiesz już jak ona poczuła się ? Tak między nami , to , co jej zarzucasz , to namiastka tego , co bardziej Tobie można by przypisać . Naprawdę tylko namiastka . O całej reszcie Twoich zasobach wiedzy i zdolnościach trafnych interpretacji , jak też zdolnościach jasnowidzenia , którymi wykazałeś się opisem mojej osoby i w okół mnie . Pozazdrościć .