Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
Piotr Malach Adrian Kilian Marcin Rutkowski Fabian Krzyzanowski Łukasz Artur Wojciech Koszelnik lukasz1994 marchlewicz Patryk Zasada Pluszak Nowak Stary Z bawary Waldek1980 Jj Jj (28716 niezalogowanych)

()
Początkujacy
Chyba że tak hehe dziewczyna poprostu nie lubi kłutni itp i dla tego juz wiecej nie bedzie sie udzielala na tym forum mi tak samo doradziła ze nie warto bo ludzie tutaj nie patrzą na nowe znajomości tylko na to jak komu dokuczyc
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Jak ci tak doradzila to powinnas ja posluchac bo trzeba sluchac madrzejszych mnie tak zawsze w przedszkolu uczyli
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Temat owszem , ciekawy. Szkoda tylko , że cała dyskusja toczy się w zupełnie innym klimacie .
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Mariola to napisz co ty o tym myslisz: Czy kobieta moze przeleciec faceta ?

Z mila checia poznamy opinie interesujacych kobiet i tym samym powrocimy do tematu
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Mariola masz racje Ale tu neistety jest tak żjesli napiszesz cos co sie innym nie spodoba to od razu robią z tego wielkąafere wiec lepiej uwazać co sie pisze bo tu normalnie jak w szkole buhahaha
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Wiem , ale jak można nie reagować na samcze przechwałki ? Ktoś pisze że kiedyś przeżył podobne zdarzenie sumując , że nie mógł ustać na nogach. A ona ? Pewnie ubrała się i zawiedziona udała się spać . Czy coś podobnego zakrawa na miano ,przeleciała mnie dziewczyna ? Wysiadł w połowie drogi i ot cała rzeczywistość sytuacji . Na koniec pewnie zasypała go stertą bzdur , jaki to z niego ogier i jaki był cudowny , żeby nie nadszarpać jego samczego ego.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
A kobiety tak mowia po wszystkim ze ogier i cudowny? U mnie nic nie mowia, tylko dzwonia za jakis czas.

A ja widze ze ktos jest tu za powazny aby zrozumiec ze czlowiek sobie zartuje i jaja sobie robi. No, ale tak to juz jest ze jednym powaga towarzyszy cale zycie a inni sobie robia jaja z tematu bo tylko glupi bedzie pisal powaznie. Pozdrawiam

p.s kolezanka Mariola101 to chyba ma jakas ryse na zyciorysie no, ale tak to bywa urodziwe kobiety chca prawdziwych macho a potem placza )
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Hahahaha widze panie Mireczku że prawda kole w oczęta Widzisz Kobiety dostrzegają błędy
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Mordka znowu Ty??
Pokaz mi gdzie tam niby prawda mnie kole w oczy??? Bardziej pania mariole101 cos zabolalo. Odpisalem bo wiem ze ten post pani "powaznej" dotyczyl mnie i tyle. Aby w koncu zrozumiala ze wypowiedz do ktorej sie odnosi byla zartem w jakims tam % bo ja sobie nie wyobrazam aby ktos po wszystkim nie mogl wstac, aha jedynie powazni ludzie potrafia sobie to wyobrazic no fakt.
Morda nie zaczynaj znowu ciagnac tematu idz gdzies zrob cos, no niewiem zagraj w klase czy w kapsle. Ty "madra" dziewczyna jestes na pewno cos interesujacego do roboty sobie znajdziesz
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
O czym Ty człowieku piszesz ? Łachanie z innych i próba demonstrowania przy tym swojej mylnej wyższości nad innymi , w którą tak bardzo wierzysz ,Ty nazywasz Zartem ? Rysę na życiorysie ? To nie rysa , to duma , która nie pozwoliła by mi stanąć koło czegoś takiego , co 10 lat na wielbłądzie dojeżdżało do szkoły , nie mówiąc już o obejmowaniu. Wiesz teraz jak smakują Twoje żarty? Właśnie tak.
Zgłoś wpis

Bliżej nas