Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

()
Początkujacy
Viooltje napisał:

Swinka przejdzie do historii!
W Polsce, choc nikt sie nie wysadza w powietrze, istnieje terroryzm religijny i bezkarnosc kleru. Moheromania (mgh ) ma destrukcyjny wplyw na nasz kraj, jak wszystko, co bezkrytyczne i bezrozumne.

Pozdrowionka

Viooltje, bezkrytyczne i bezrozumne mozna takze ujac objektywnie bez emocji. Np. Spogladajac przez obiektyw, historycznie jak sie nie myle to 'heiligeoorlog' zaczeli templariusze (rok 1095 en 1271? - het voorkomen van gebiedsuitbreiding van de islamieten, en het vergroten van de invloed van het westen in het oosten, waar op gemikt werd. - "Ze beschouwden zichzelf als de militie van Christus. Het was toegestaan om moslims te doden, maar wie een christen doodde, werd uit de orde gezet. De Tempeliers waren berucht voor hun religieus fanatisme en militant karakter. Het waren vechtersbazen die veel geweld gebruikten tegen de vijanden van hun geloof en met gelijke munt terugbetaald werden."

Nieistonte jest weekend wiec pozdrawiam serdecznie i zycze milego dnia
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
mgh napisał:
Viooltje napisał:

Swinka przejdzie do historii!
W Polsce, choc nikt sie nie wysadza w powietrze, istnieje terroryzm religijny i bezkarnosc kleru. Moheromania (mgh ) ma destrukcyjny wplyw na nasz kraj, jak wszystko, co bezkrytyczne i bezrozumne.

Pozdrowionka

Viooltje, bezkrytyczne i bezrozumne mozna takze ujac objektywnie bez emocji. Np. Spogladajac przez obiektyw, historycznie jak sie nie myle to 'heiligeoorlog' zaczeli templariusze (rok 1095 en 1271? - het voorkomen van gebiedsuitbreiding van de islamieten, en het vergroten van de invloed van het westen in het oosten, waar op gemikt werd. - "Ze beschouwden zichzelf als de militie van Christus. Het was toegestaan om moslims te doden, maar wie een christen doodde, werd uit de orde gezet. De Tempeliers waren berucht voor hun religieus fanatisme en militant karakter. Het waren vechtersbazen die veel geweld gebruikten tegen de vijanden van hun geloof en met gelijke munt terugbetaald werden."

Nieistonte jest weekend wiec pozdrawiam serdecznie i zycze milego dnia

Polacy to nie gesi i swoj jezyk maja (...)
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
mezotinta napisał:

Polacy to nie gesi i swoj jezyk maja (...)

W pewnym sensie masz rację ę i ą cheers
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
nie mam polskich znakow na klawiaturze .

ps
tez cie lubie
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Hahaha, no i jak sie milutko porobilo!

To ja juz gesia pozostane i bez ą i ę bedzie

Mgh, rowniez uwazam, ze Krzyzowcy narobili ludzkoscii niezlego balaganu, smiem twierdzic nawet, ze wiecej niz Stalin i Hitler razem wzieci. Podobnie, jak nowi Amerykanie, ktorzy wytrzebili rdzennych Indian i misjonariusze w Afryce i Ameryce Poludniowej (ci odebrali autochtonom tozsamosc).
Wszystko to jednak pod przykrywka imperialnych i religijnych zapedow, cierpiacych na przerost ambicji krolow, papiezy i innych kacykow.
Ale jesli doszlismy do wniosku, ze to bylo zlem, jak ma sie to do dzisiejszych poczynan mullow nawolujacych do ogolnoswiatowej, islamskiej rewolucji?
Wiem, ze nie jest to zjawisko powszechne i nie wszyscy daja sie nabrac, ale mozna obawiac sie, w jakim kierunku posuwac sie bedzie fala nienawisci. Ku wiekszosci, czy mniejszosci?
I czy zachodni swiat sam nie otwiera furtki nietolerancji - powtarzam - w imie poprawnosci politycznej?

Ale masz racje, jest sobota!

Blondyn, czy moge Twoj wierszyk zaadoptowac? Baaardzo mi sie podoba!
Kto jest autorem?

Dziubole!
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
mezotinta napisał:
nie mam polskich znakow na klawiaturze .

ps
tez cie lubie

Ja tez Was lubie!

A sa klawiatury z polskimi znakami?
Sorry, po prostu jeszcze sie nie spotkalam...

Dziuby
Zgłoś wpis
440 Postów
jacek piatek
(MNICH79)
Latający Holender
CZESC I CZOLEM ODPOWIEM TAK FANATYZM W KAZDEJ POSTACI JEST SZKODLIWY A LUDZIE KTORZY UWAZAJA SIE BARDZIEJ SWIECI NIZ INNI SA CHORZY PSYCHICZNIE NIE WAZNE CZY TO SA KATOLE CZY MUSLI ;ALE CZASAMI SLUCHAJAC SWOICH KOLEGOW W PRACY POCHODZACYCH Z KRAJOW ISLAMSKICH WLOS STAJE MI DEBA NA MOJEJ LYSEJ GLOWIE; ICH PODEJSCIE DO KOBIET DO INYCH WYZNAN DO POSZANOWANIA INNYCH LUDZI ODCHODZI OD PRZYJETYCH WARTOSCI EUROPEJSKICH;KTOS NAPISAL WCZESNIEJ ZE JESZCZE W HOLANDI NIE BYLO KOLESI W ZIELONYCH OPASKACH WYSADZAJACYCH SIE W POWIETRZE ALE SIE CHYBA NIE MYLE ZE WLASNIE W HOLANDI ZABITO KILKU LUDZI TYLKO ZA TO ZE KRYTYKOWALI ISLAM ;NIE ZAPOMINAJMY ZE KULTURA ISLAMU TO KULTURA SILY I ONI SZANUJA TYLKO TYCH KTORZY SA SILNIEJSI TYLKO OD NICH ;ps jak mi ktos chcial zarzucic ze jestem stroniczy i bardzo pro katolicki informuje ze od dwunastego roku zycia jestem praktykujacym ateista pozdrawiam
Zgłoś wpis
73 Posty
Andrzej 7
(andre7)
Gaduła
Witam , jak dla mnie to każda nadgorliwość jest gorsza od faszysmy a fanatyzm religijny czy ideologiczny jest niebespieczny
Zgłoś wpis
440 Postów
jacek piatek
(MNICH79)
Latający Holender
NIE WIEMALE UWAZAM ZE FANATYCY SA SZKODLIWI PRZED DRUGA WOJNA SWIATOWA LUDZIE UWAZALI ZE HITLER JEST NIESZKODLIWYM WARIATEM I INNI POLITYCY PROBOWALI Z NIM SIE DOGADAM I SZLI NA LICZNE USTEPSTWA ZEBY TYLKO TEN NIESZKODLIWY WARIAT NIE SZALAL WYDAJE MNIE SIE ZE JEDNAK ISLAM JEST W JAKIMS STOPNIU SZKODLIWY DLA WOLNOSCI JEDNOSTKI ALE TO MOJE PRYWATNE ZDANIE ONI TERAZ MAJA TAKIE POGLADY JAK CHRZESCIJANIE PIECET LAT TEMU CZYLI JESIEN SREDNIWIECZA
Zgłoś wpis

Bliżej nas