Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

znikam jak Bilbo - Holandia

()
Początkujacy
...nie zajme Wam duzo czasu...
wprawdzie nie mam pierscienia i nie znikne,nie rozplyne sie jak Bilbo,ale moj profil znika...
coz tu wiec rzec moge...milo bylo,choc sledzac niektore wypowiedzi na Forum,wlos sie jezyl na glowie i czesto myslalam sobie"czlowiek czlowiekowi wilkiem"...Polak Polakowi...oej oej oej...
ale moze wystarczy troche wiecej szacunku do innych,wrazliwosci,pokory...
wiciu,i wielu innym dzieki za muzyke...oli i julii za to,ze sa i zawsze beda...
no i tyle...nie ma co sie rozpisywac...
bye bye tot ziens en allerbeste voor iedereen
Zgłoś wpis
724 Posty

()
Latający Holender
SZKODA!? tez lubialem wpasc na Twoj profil i wybrac cos do posluchania. Milo bylo cie poznac (wirtualnie)
Pozdrawiam i zycze duzo szczescia
A jesli tutaj wrocisz daj znac . tylko na pewno !!!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Dziekuje ci Aniu za twoje słowa bardzo mnie wspierasz szkoda ze juz cie nei bedzie pozdrawiam cąluje dziekuje jeszcze raz za wszystko :*:*
Zgłoś wpis
127 Postów
LouLou .
(Lady LouLou)
Stary wyjadacz
Anulko, juz Cie '' nie ma'', choc wiem ze jestes, bedziesz....z reszta wiesz jak jest kochana....na szczescie nie na Profilu mojej niderlandii konczy sie nasza znajomosc....wiesz o tym , ze my jestesmy dla Ciebie droga kolezanko....Aniu.....mam nadzieje ze niedlugo spotkanie trzech pieknych blondynek w koncu sie odbedzie.... buziaczki , odezwe sie ,ale juz gdzie indziej....papapapa
Zgłoś wpis

Bliżej nas