Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
Artur Bogdański (14934 niezalogowanych)
127 Postów
LouLou .
(Lady LouLou)
Stary wyjadacz
hehehe...milosc tez moze byc zdradliwa.....a co do mojito to...pije tylko tyle ,zeby sie napic za swiety spokoj....
Zgłoś wpis
169 Postów
Henryk Owsianko
(HenrykO)
Stary wyjadacz
Miłość nie jest zdradliwa. Ona nie cierpi przymiotników.
Ja uważam tak; albo ktoś chce z kimś być albo nie.
No to za święty spokój
Pamiętasz takie słowa ?
..."a tymczasem leżę pod gruszą
na dowolnie wybranym bokyu
i mam to, co na świecie najświętsze,
......święty spokój..."

Zgłoś wpis
169 Postów
Henryk Owsianko
(HenrykO)
Stary wyjadacz
Spokojnej nocy
Zgłoś wpis
127 Postów
LouLou .
(Lady LouLou)
Stary wyjadacz
zmykam juz .....spijcie dobrze forumowicze drodzy.....kolorowych snow wszystkim zycze...po mojito tez ma sie kolorowe, nie wiem jak po whyskaczu........buziole....do nastepnego
Zgłoś wpis
127 Postów
LouLou .
(Lady LouLou)
Stary wyjadacz
...no tak...tylko gdzie ja to slyszalam ???? .....a ja kocham spokoj..... buziolki ide juz, bo woda mnie sie przeleje i knajpe sobie zaleje...papapa ...spokojnej nocki...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Oj Miłość moze być czasami aż za zdradliwa czasami czeba miećoczy szeroko otwarte bo z miłości moze sie zmienić na nienawiść a to naprawde nikomu w życiu nie jest potrzebne najlepiej sie wspieraći kochać byćze sowbąw dorych i złych chwilach do konca swojego życia
Zgłoś wpis
169 Postów
Henryk Owsianko
(HenrykO)
Stary wyjadacz
Mordka
nie gniewaj się ale to co powiedziałaś jest takim typowym, zielonym myśleniem.

"Miłość cierpliwa jest, łaskawa jest. Miłość nie zazdrości, nie szuka poklasku, nie unosi się pychą; nie jest bezwstydna, nie szuka swego, nie unosi się gniewem, nie pamięta złego; nie cieszy się z niesprawiedliwości, lecz współweseli się z prawdą."
św. Paweł z Tarsu
Dowiedz się kiedy żył ,swięty Paweło z Tarsu a przekonasz się jak dawno temu wiedziano o miłości
"Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy: z nich zaś największa jest miłość" (św. Piotr)
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
127 Postów
LouLou .
(Lady LouLou)
Stary wyjadacz
Witaj Henio...mam nadzieje, ze sie dobrze spalo ......wiesz,? aby zrozumiec to , co teraz napisales, a jest to jedna z najpiekniejszych ''teorii'' milosci, jakie znam....trzeba po prostu ....dorosnac....i byc na tyle dojrzalym, aby tak zwyczajnie zrozumiec milosc,ja mysle , ze nie trafiles z adresatem.....buziolki, milego dzionka
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Niom tak racja żeby zrozumeć to czeba troche pożyc na tym świecie wiadomo ze spotka sie różne osoby z różnymi charakterami co całkiem mają inne myslenia każdy myśli inaczej i ma swoje teorie i wymagania nie każdy ejst henio taki jak ty zapamietaj bo sa nawet tacy ludzie co sie cieszą z czyjegoś nieszczęścia
Zgłoś wpis
169 Postów
Henryk Owsianko
(HenrykO)
Stary wyjadacz
Wiem, że takich nie brakuje. Nawet jak komuś zrobią krzywdę to uważają, że temu komuś "się należało".
Dopiero kiedy im się dzieję krzywda, mają pretensje do całego świata.
Ale przecież mieliśmy tu mówić o ludziach
Zgłoś wpis

Bliżej nas