Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

Apel do Narodu Polskiego - Holandia

3 Posty
Marek Kopala
(marekkopala)
Początkujacy
Czytajac www.polacypobudka.pl bedziecie wiedzieli jak patrzacego na Nasza Ojczyzne mozecie wybrac Prezydenta RP. Przeciez lepiej wybrac kandydata piszacego, ktorego bardzo szybko mozecie tozliczyc z jego pracy i dbalosci o Kraj i Narod, na bazie jego ksiazki. Jezeli dobrze nie wybierzemy w tych wyborach, dalej bedziemy zyli w pieknym, ale dziadowsko gospodarczo zarzadzanym Kraju. Idac na wybory, nie przejmuj sie nie widzac mojej kandydatury na liscie, wpisz KOPALA MAREK www.polacypobudka.pl, postaw wymagany krzyzyk przed nazwiskieml i wrzuc kartke do urny. Jesli beda to pojedyncze glosy, moga ich nie uznac. Natomiast jesli to beda setki czy tysiace glosow nie moga zostac nieuznane. Jesli chcecie poprawic Wasze, Waszych dzieci i wnukow zycie w tym Kraju GLOSUJCIE.Na bazie tej ksiazki mozecie mnie rozliczyc z pracy i dbalosci o Kraj i Narod. Z powazaniem i nadzieja na uaktywnienie w naprawe Kraju calego polskiego spoleczenstwa Marek Kopala
Zgłoś wpis

()
Początkujacy

Weź sie stary do roboty-szukasz profitów???? samo nic sie nie zrobi??chcesz zmienić Polske na lepszą,zacznij od oczyszczania jej z komuchów.....wiesz ja też startuje w wyborach prezydenckich oddasz na mnie głos??? Kolego w polsce demokracja (taka prawdziwa)nastanie w momencie gdy stare komuchy odejdą do lamusa niestety nadal pchają sie do koryta,mając poparcie wśród polaków starej daty.....naprawą kraju zajmiemy sie niedługo my sami,w momencie gdy komuchy pogrążą Polske do końca,co im szczególnie wychodzi Wtedy bedzie trzeba wyjsc na ulice ,obalić rząd-rządzących i dokonać odpowiedniego wyboru........Taka jest moja metoda zmiany Polski na lepsze......Z poważaniem:....pisałem Ja.....Piotrek.....pozdro....Yooooooo!!!!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
byle nie na Jarosława , aNDRZEJA GWAŁCICIELA I RESZTĘ MOHEROWYCH BOHATERÓW !!!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
marekkopala napisał:
Czytajac www.polacypobudka.pl bedziecie wiedzieli jak patrzacego na Nasza Ojczyzne mozecie wybrac Prezydenta RP. Przeciez lepiej wybrac kandydata piszacego, ktorego bardzo szybko mozecie tozliczyc z jego pracy i dbalosci o Kraj i Narod, na bazie jego ksiazki. Jezeli dobrze nie wybierzemy w tych wyborach, dalej bedziemy zyli w pieknym, ale dziadowsko gospodarczo zarzadzanym Kraju. Idac na wybory, nie przejmuj sie nie widzac mojej kandydatury na liscie, wpisz KOPALA MAREK www.polacypobudka.pl, postaw wymagany krzyzyk przed nazwiskieml i wrzuc kartke do urny. Jesli beda to pojedyncze glosy, moga ich nie uznac. Natomiast jesli to beda setki czy tysiace glosow nie moga zostac nieuznane. Jesli chcecie poprawic Wasze, Waszych dzieci i wnukow zycie w tym Kraju GLOSUJCIE.Na bazie tej ksiazki mozecie mnie rozliczyc z pracy i dbalosci o Kraj i Narod. Z powazaniem i nadzieja na uaktywnienie w naprawe Kraju calego polskiego spoleczenstwa Marek Kopala

Fuck. Nastepny oszolom. Nie intesuj sie trolu naszymi dzieciami czy wnukami bo my sobie poradzimy
Reasumujac - s&%&&*aj z forum z tym wyborczym spamem
Zgłoś wpis

()
Początkujacy

HE HE HE No i pojechane

tak jest!!!! na Holenderskiej polonii chce żerować
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Tutaj to raczej zdechnie z glodu
Pobudka trolu

Tak na przebudzenie:
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
marek_ams napisał:
Tutaj to raczej zdechnie z glodu
Pobudka trolu

Tak na przebudzenie:

dzieki pomoglo obudzilam sie
Zgłoś wpis
3 Posty
Marek Kopala
(marekkopala)
Początkujacy
Czytajac wpisy zalosnych madrali, zastanawiam sie jak im zalezy na przyszlosci ich samych czy rodzin zostawionych w tak kiepsko gospodarczo zarzadzanym Kraju. To gospodarka Kraj boduje , a polityka go rojnuje. To nie dociera do medrcow rzadowych jak i tych co wpisali sie pod moja wiadomoscia. Z powazaniem Marek Kopala
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
marekkopala napisał:
Czytajac wpisy zalosnych madrali, zastanawiam sie jak im zalezy na przyszlosci ich samych czy rodzin zostawionych w tak kiepsko gospodarczo zarzadzanym Kraju. To gospodarka Kraj boduje , a polityka go rojnuje. To nie dociera do medrcow rzadowych jak i tych co wpisali sie pod moja wiadomoscia. Z powazaniem Marek Kopala

Właśnie dlatego nie bedziemy wybierać kolejnego polityka,chcącego zrujnować kraj tak jest gospodarka kraj buduje,więc zakasaj rękawki i weź sie do jakiejś roboty,nie wiem buduj autostrade na Euro 2012.. ..jak narazie buduje ją ktoś ,kto nie ma do tego uprawnień,jak wszystko w naszym pięknym kraju
Zgłoś wpis

Bliżej nas