Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
rafalbeki (15117 niezalogowanych)

()
Początkujacy
O mirku nareszcie zrozumiałes ze tutaj sie pisze na luzie i nie łapie sie innych za słowa hehehehe ale ile tego czasu potrzebowałeś nonono
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Hmmm... na luzie...
Co autor mial na mysli?...
OK; autorka.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
voltje chodzi o to że bez stresów że ludzie nie powinni innych łapać za słowa czyli nie czepać sie czyjegoś zdania
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
i o to chodzi , luzno ,spokojnie i naturalnie. ja nic nie znegowalem niech sobie tam slowo "drugs" oznacza nawet sex oralny w jezyku majow. do niczego sie nie przyznaje, nie ma mnie, nic nie zrobilem ,nic nie powiedzialem to nie moja reka napisala cos tam. z pozdrowieniami aloha!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
... yyyyyy Mordka, moze jednak sobie przeczytaj do samego konca to co jest w linku ponizej. Wtedy moze zrozumiesz cos wiecej i rowniez zrozumiesz poprzednie moje posty w innych tematach :
pl.wikipedia.org/wiki/Ironia
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Mirku ciebie nieda sie zrozumieć czasami raz sie kogos uczepisz a potem piszesz ze ty to wszystko na luzie :/
Zgłoś wpis
41 Postów
Karol S
(Karol.)
Bywalec
wszystko wiemy
Zgłoś wpis
78 Postów
Barbara MC
(mexa35)
Gaduła
Tak nic dodac nic ujac , wszystko wiadomo
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Hmmm....to ja powiem tak,kto chce sie spotkac niech odzywa sie do mnie na prive a jako ze jestem z Amsterdamu wiec zorganizuje tuPozdro
Zgłoś wpis
724 Posty

()
Latający Holender
a jak ktoś nie chce to też moze odzywać sie na priv
Zgłoś wpis

Bliżej nas