Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

ubezpieczenie zdrowotne /pracownicze/. - Holandia

Czytali temat:
Jarek Drzewiecki (740 niezalogowanych)

()
Początkujacy
Poszukuje osob ktore maja pojecie o obowiazkowych ubezpieczeniach zdrowotnych /kasa chorych/ -pracowniczych nawet nie probuje wymowic tej nazwy.
Zminilismy biuro pracy i to biuro zadeklarowalo ze sami musimy to robic/ placic skladki w swoim zakresie/ nie placimy od 8 tygodni i chcemy to wyrownac i placic dalej sami.
Czy jest osoba ktora moze pomoc w tej kwestii?
prosimy o pomoc
pozdrawiam Czarek
chodzi o ubezpieczenie w zakresie leczenia podstawowego i szpitalnego , tanie do 22 euro na tydzien[b]
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
*pracowniczych ?
Jak sie nie myle to 'firma' -pracodawca jest zobowiazana je oplacac.
(skladki)

Moge zapytac dla jakiego biura pracujesz? (tymczasowy kontrakt?)

Porownanie cen basiszorgverzekering 2010 @ inwww.zorgkiezer.nl/main.php?action=polis_...s&sorteer=premie

Osobiscie polecam CZ (5 rok korzystam) - przedtem mialem Univé ale zrezygnowalem za krecenie z fakturami. (Nie wiem doklanie jak jest z basis u CZ -sam posiadam aanvullend) tutaj znajdziesz premie CZ: www.cz.nl/premies-zorg-op-maatpolis-2010

Pzdr.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Jesli potrzebujesz pomocy w ubezpieczeniu zdrowotnym dla Ciebie i dla Twoich kolegow, bez problemu. Jestem do dyspozycji, wykonuje zawodowo tego typu sprawy. Z powazaniem. Toppi
Zgłoś wpis
440 Postów
jacek piatek
(MNICH79)
Latający Holender
CZESC CZARSON JAK MIESZKALISCIE W BELGII TO MOGLEM WAM POMAGAC A NA HOLLANDI TO JA SIE NIC NIE ZNAM POZDRAWIAM
Zgłoś wpis
440 Postów
jacek piatek
(MNICH79)
Latający Holender
POZDROWIENIA DLA ALBINA I PIEKNEGO JANYSZA HYHYHYHY
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
mgh napisał:
*pracowniczych ?
Jak sie nie myle to 'firma' -pracodawca jest zobowiazana je oplacac.
(skladki)

Moge zapytac dla jakiego biura pracujesz? (tymczasowy kontrakt?)

Porownanie cen basiszorgverzekering 2010 @ inwww.zorgkiezer.nl/main.php?action=polis_...s&sorteer=premie

Osobiscie polecam CZ (5 rok korzystam) - przedtem mialem Univé ale zrezygnowalem za krecenie z fakturami. (Nie wiem doklanie jak jest z basis u CZ -sam posiadam aanvullend) tutaj znajdziesz premie CZ: www.cz.nl/premies-zorg-op-maatpolis-2010

Pzdr.

Thx za sugestie
Ja do tej pory jestem w Unive ale rzeczywiscie cos jest nie tak. CZ wyglada nawet niezle i chyba
sprawdze o co tam chodzi. Pozdrowka
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Toppi prosze pomoz - podaje moj nick na skejpa bo tak najlatwiej czaro771 mimo niedostepnosci zawsze jestemy
dostepni - pisz dzwon telefonuj my sie zgadzamy na wspolprace podaje moj nr - oo31 649 883 948
moj mail czarson-tur1@wp.pl z gory zapraszam do wspolpracy z nami i dziekuje
Czarek
Zgłoś wpis

Bliżej nas