Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

szukam dobrego Przewoznika - Holandia

()
Początkujacy
Witam wszyskich.Mam pytanie szukam Przewoznika na woj.Warmińsko-Mazurskie.P.s jak ktoś posiada numer do takiego z góry dziękuję.Marcin K
Zgłoś wpis
11 Postów
Natalia S
(bulabu881)
Bywalec
hejka ja tez szukałam i nic z tego wejdz na wspólna podróz morze tam cos znajdziesz pozdrawiam
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Podaje pierwszy znaleziony kontakt z przewoźnikami z warminsko-mazurskiego.
Z Holandii do okolic Mrągowa.Tel:0 792 692 009
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Międzynarodowy Transport Osób i Rzeczy Firma oferuje transport osobowo-towarowy z Warmia i Mazury do Holandii. Przewóz osób i towarów (paczek); z Warmii i Mazur do Holandii (Mrągowo, Kętrzyn, Giżycko, Bartoszyce, Biskupiec, Szczytno, Olsztyn i okolice) poprzez Elbląg, Toruń Malbork, Starogard Gd., Chojnice, Wałcz, Gorzów Wielkopolski, Berlin, Hanower, Dotrmunt, Venlo, Eidchoven, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, . Wygodnymi busami - Renault Traffic, Opel Vivaro, samochdy 8 i 9 osobowe, odbiór z domu klienta i dowóz pod wskazany adres. Klimatyzacja, nawigacja, pełne ubezpieczenie podczas podróży. Tel. 004... Krzysiek Holandia 0031 616 905 818. Wyjazdy dwa razy w tygodniu.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
www.tur-targi.pl/f/oferty,dzial,od_id,6,...rzewozy_osobowe.html

Zresztą sami pogrzebcie na tej stronce.Tu są nie tylko mazury.
Pozdro.
Zgłoś wpis

Bliżej nas