Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

NOWY TEMAT.... - Holandia

427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender
no to nowy temat...

Ja dzis zla bo znow poniedzialek i znow WIELKIE NIC u mnie i juz mnie nawet cholera nie trzesie ... jakies takie NIC mnie oblecialo,brrrr.

pozdr all.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
ciesz sie z tego "nic". ja chetnie bym sie pobyczyl, lub pojechal cos pozwiedzac, w gory albo gdzies daleko. tymczasem musze isc do pracy.... .jak to sie stalo ,ze w XXI wieku ponownie zalegalizowano niewolnictwo. tak , jestem niewolnikiem bo chociaz jestem "niby" wolny to ktos inny planuje mi w rzeczywistosci plan dnia. zeby przezyc trzeba pracowac. to juz nie te czasy gdy czlowiek byl glodny szedl na polowanie, a gdy bral sobie kobiete to stawial szalas. o rajusku zyje tylko w oczekiwaniu na weekend i wakacje....co za lipa.
Zgłoś wpis
682 Posty
anna ...
(wiedzma)
Latający Holender
Nie zgadzam się Tyktóryniemaszimienia.
Można być wolnym i w dzisiejszych czasach.To zależy od podejścia.
Pamiętam jednego pana, który miał grube miliony,a żył jak dzikus w szałasie przy autostradzie.
Po jego śmierci dopiero okazało się ile ma na koncie
Co do życia wcześniejszego,to tez nie było to takie proste.
Żeby mieć kobietę musiałbyś najpierw rozbić maczuga parę czaszek sąsiadów.
A Tobie pannanna zazdroszczę tego NIC,u mnie od samego rana tylko rachunki...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
no coz ... ja moge powiedziec w tym temacie
chyba tylko tyle ze w swinoujsciu piekna pogoda
i czas powoli wracac
Zgłoś wpis
127 Postów
LouLou .
(Lady LouLou)
Stary wyjadacz
u nas tez piekna pogoda ...wczoraj bylo ...20 st.....
Zgłoś wpis
127 Postów
LouLou .
(Lady LouLou)
Stary wyjadacz
acha...i prosze nie zapomniec o piasku z plazy..hehehe,pozdrawiam
Zgłoś wpis
289 Postów
Krzysztof Chojnacki
(Ród Polaków w Rotterdam)
Doświadczony forumowicz
A ja byłem w sobotę w Den Haag na plaży i puszczałem latawca , po za tym tak się opaliłem że mam biały pasek na twarzy od oka do ucha pogoda była super i nawet tak nie wiało echh... wakacje już się czuje w powietrzu
Zgłoś wpis
427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender
e no macie racje pogoda jest w koncu PIKNA
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
No i jest nowy jakis temat tylko ze hmm...o pogodzie??pannaanna666 no widzisz co nie ktore osoby Ci zazdroszcza tego WIELKIEGO NIC wiec glowa do gory Pozdrowka!!!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
...o pogodzie tez moze byc, ale gdzies przewinal sie chyba temat wakacji......to gdzie w tym roku sie wybieracie..Kanary czy Mazury? a moze jedno i drugie?
Zgłoś wpis

Bliżej nas