Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Heniek ,Ty chyba za długo żyłeś otoczony komuchowa propaganda i jeszcze Ci nie przeszlo .
O polskiej dziwce to pisały broszury info w 28 roku ub.wieku.
W mojej branży to my sprzedajemy im ,tak naprawdę dobre rzeczy ,no moze i czasem chłam ,za porzadną kasę i nie wiem o co Ci chodzi z ta sprzedajnościa .Ruch pieniadza ta normalne w normalnym świecie ,podobnie jak przemieszczanie sie ludnosci .Tylko komuchy zabraniały wojaży.
ark napisał: Heniek ,Ty chyba za długo żyłeś otoczony komuchowa propaganda i jeszcze Ci nie przeszlo .
O polskiej dziwce to pisały broszury info w 28 roku u.wieku.
W mojej branży to my sprzedajemy im ,tak naprawdę dobre rzeczy ,no morze i chłom za porzadną kasę i nie wiem o co Ci chodzi z ta sprzedajnościa .Ruch pieniadza ta normalne w normalnym świecie podobnie jak przemieszczanie sie ludnosci .Tylko komuchy zabraniały wojaży.
O fuck. Jaka sprzedajnosc Heniu. A Holendrzy czy nie przymierzajac Angole
nie sa sprzedajni ??? Zyjemy w czasach gospodarki rynkowej i minely czasy
kiedy na polkach lezaly produkty glownie Made in USSR czy Czechoslowacji.
W koncu nie musimu zebrac o wizy i nosic koniaki do ambasady
Acha pamietam kiedys Holender mi powiedzial ze Holandia jest jak luksusowa
dziwka i wybiera najlepszych klijentow Rozumiesz....holenderski Holender.
Heniu sprawa jest prosta. Placisz i zabierasz towar czy usluge jesli ci odpowiada
a opowiesci o szarzy polskiej kawalerii z szablami na czolgi sa tak samo prawdziwe
jak mitologizowanie Lecha Kaczynskiego i uznawanie go za meza stanu. O Wawelu
juz nawet nie wspomne bo pewnie wielcy Polacy ktorzy tam leza juz zlozyli podania
o zmiane lokacji ze wzgledu na obnizenie rangi tego miejsca. Ale OK. Masz swoje
zdanie i przynajmniej jest o czym pogadac
Ze swojej strony ciesze sie ze ta smolenska katastrofa wywolala tak potrzebna
dyskusje nad panstwem polskim. Moze i cos w koncu z tego bedzie.
a tak dla ludzi o mocnych nerwach - nowe odkrycie na polskiej scenie muzycznej
Moze ze zakwalifikuja jako nasza reprezentacja na Eurowizje he he
Czuje sie potworem, mam "BIZNES" w glowie i pewnie gdyby nie moja trudna sytuacja zyciowa i inteligencja, moznaby pomyslec ze chce sie dorobic na " TRAGEDII OJCZYZNY"....
...... nie no, brak mi srodkow ale mam fajny pomysl i nie wiem.... ale ta szopka coraz bardziej, wydaje mi sie ze moglaby sie stac powodem dochodowego zajecia ( OCZYWISCIE DOCHOD JAKO SKUTEK UBOCZNY BO GENERALNIE TO PATRIOTYCZNA INICJATYWA DLA NARODU!!!! - i w ksiazkach od historii by o tym napisali, jako skutek katastrofy w ktorej zginal prezydent.... albo ja mam depresje, albo za dlugo nie pije i nie pale ...albo "tonacy brzytwy sie chwyta"
Kiedys Russel posunal sie do stwierdzenia ze w demokracji wolno głupcom
głosować, w dyktaturze wolno głupcom rządzić. Glosujcie na Jarusia.
Bedzie ludziom zakladal teczki tuz po urodzeniu
tak mi sie spododobala ta piosenka,ze postanowilam ja dodac jeszcze raz z dedykacja dla mojego ''sasiada'' pana Kolka,pozdrawiam serdecznie swinoujsciaka....
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.