Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
Mateo92 Wojciechowski (21312 niezalogowanych)
682 Posty
anna ...
(wiedzma)
Latający Holender
BLONDYNKA napisał:
maynard napisał:
"Zart jak zart" ... ty nie widzisz w tym nic pogardliwego, strasznego .... a ja tak ... no różnimy sie i tyle. ty jesteś wobec tego obojętny, wiking uważa że to śmieszne, a mnie wk..wiają takie "żarty". no kazdy ma swoje zdanie.

ciekawi mnie jedno. czy przed 10 kwietnie 2010 tez cie te zarty tak wk....wialy ?

nie mogły go wk...wiac bo żartów na temat jego śmierci jeszcze nie było...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
marek_ams napisał:
Nie rozumiem za bardzo stwierdzenia " a zeby twoja rodzine spotkalo to samo"
Henryk stary chlop jestes a zyczysz ludziom tak zle ? Bez urazy ale my tu
poddajemy ocenie wymiar polityczny tego tragicznego wydarzenia i fakt pochowania
Kaczynskiego na Wawelu. Jak zauwazyles nie uzywam w stosunku do tego pana
wylgarnych okreslen i moje uwagi odnosza sie jedynie do sprawowanej funkcji.
Nie popadam rowniez w nadmierna ogolnonarodowa histerie. Nie wiem nawet jak
to wytlumaczyc, ale jedyne co zrobilem to w dniu pogrzebu Szmajdzinskiego,
Szymanek - Deresz i Jarugi Nowackiej pojechalem zapalic znicz pod nasza ambasade.
I byl to szczery odruch plynacy z serca. Gdybym mial sie poddawac trendom zalobnym
to chyba codziennie zapalal bym swieczki a to za trzesienie ziemi w Chinach, a to za
Haiti, a potem za ofiary zamachow w Iraku czy Afganistanie. Proponuje tez ogloszenie
zaloby narodowej za polskich emerytow ktorzy zapie....li ciezko cale zycie, a w dniu dzisiejszym
umieraja powolna smiercia bo nie stac ich na leki i niektorzy musza przezyc dzien o kefirze
i bulce. Okazji jest wiele i pytanie jest proste. Czy to sa inni ludzie, czy to ze nie zgineli w katastrofie
lotniczej usuwa ich w cien?
Zycze wszystkim jak najlepiej i zeby wasi bliscy zyli w zdrowiu jak najdluzej. I krol i zebrak
umieraja tak samo Smierc to chyba jedyna rzecz w obliczu ktorej jestesmy rowni.
Pozdrawiam i jak to mowa w moim kutlowym filmie - Always Look On the Bright Side of Life

marek pisze miedzy innymi o emerytach.ja dodam tylko ze chcialabym aby kiedys praca ludzi byla doceniona i odpowiednio wynagrodzona. mysle tu o wszystkich od przyslowiowej "babci klozetowej" do ......

ja juz nie mam nawet nadzieji na to ze w kraju w ktorym liczty sie tylko wlasny ogrodek kiedys cos w tej kwestji sie zmieni.

ale co mnie to interesuje? przecie mi dobrze. ja jestem holenderka!!!!
moi bliscy nie....
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
wiedźma napisał:
BLONDYNKA napisał:
maynard napisał:
"Zart jak zart" ... ty nie widzisz w tym nic pogardliwego, strasznego .... a ja tak ... no różnimy sie i tyle. ty jesteś wobec tego obojętny, wiking uważa że to śmieszne, a mnie wk..wiają takie "żarty". no kazdy ma swoje zdanie.

ciekawi mnie jedno. czy przed 10 kwietnie 2010 tez cie te zarty tak wk....wialy ?

nie mogły go wk...wiac bo żartów na temat jego śmierci jeszcze nie było...

zaczepna dzis kolezanka i takie dni bywaja. czy zle interpretuje twojawypowiedz?

zaraz edytuje dla ciebie moje kilka slow...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Jezeli Jarek zostanie prezydentem ...to kto bedzie pierwsza dama?.........kocur???
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Wiking napisał:
Jezeli Jarek zostanie prezydentem ...to kto bedzie pierwsza dama?.........kocur???

tego nie wiem
ale ja zrzekne sie obywatelstwa
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
a to znacie? co powiedzial Putin , kiedy po katastrofie zadzwonil do Jarka?....Panie Prezesie....melduje wykonanie zadania!!!

To jak ten kocur sie nazywa???
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Moze w koncu Jarus kolege sekretnego przedstawi i bedzie jak w Holandii
Ale tak na powaznie to jak ten idiota niechcacy wygra wybory to staniemy
sie drugim Iranem.
A kot nazywa sie o ile pamietam Alik teraz domyslam sie skad ten Wawel.
Zgłoś wpis
52 Posty
Arkadiusz W
(vadeer1)
Gaduła
Panowie nie straszcie, nie ma takiej opcji....Na razie Komorowski prowadzi w sondażach. A pomimo w sumie dużej ilości kandydatów na prezydenta, niestety jakoś brakuje mi osoby godnej piastować to stanowisko
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
marek_ams napisał:
Moze w koncu Jarus kolege sekretnego przedstawi i bedzie jak w Holandii
Ale tak na powaznie to jak ten idiota niechcacy wygra wybory to staniemy
sie drugim Iranem.
A kot nazywa sie o ile pamietam Alik teraz domyslam sie skad ten Wawel.

wio Aliku!...a jak sie postarasz....
Prawie jak Marszalek...Prawie jak krol...Prawie jak brat?
Prawie robi wielka roznice!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
vadeer1 napisał:
Panowie nie straszcie, nie ma takiej opcji....Na razie Komorowski prowadzi w sondażach. A pomimo w sumie dużej ilości kandydatów na prezydenta, niestety jakoś brakuje mi osoby godnej piastować to stanowisko

nikt tu nie straszy !!!
ale niejednokrotnie widzialem juz
glupote tego narodu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis

Bliżej nas