Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
Mateo92 Wojciechowski (21146 niezalogowanych)

()
Początkujacy
Myślę ,że pomysł ze świeczką jest ok ,wiecie co mnie zastanawia jaki sens w tej tragedii miał On, Stworca bo nie watpię,że jakiś cel w tym miał
Zgłoś wpis
220 Postów
ark .
(ark)
Doświadczony forumowicz
żal mi tylko ludzi którzy pracując musieli leciec tym złomem , zarówno parlamentarzysci jak i prezydent winni są tej tragedii, o wymianie tych samolotów mówiło sie od 5 lat latanie nimi było niebezpieczne od 3
politycy wybrali drogę wzajemnych sprzeczek i oskarżen a nie pracy na rzecz ogółu czego dowodem jesteśmy My zmuszeni do emigracji ekonomicznej (najczęsciej) wiec kogo mam żałowac Gosiewskiego ?
Przez brak autostrad co miesiac ginie więcej osób a jest to jedno z zaniedbań własnie tych ludzi .

kupcie jakikolwiek numer Przeglądu Lotniczego w kazdym znajdziecie coś na temat konieczności wymiany samolotów dla vip + opis ostatniej awarii .

bez przesady z ta żałoba w sieci ,
Jak powiedziałem żal mi tylko BOR-owców i personelu lotniczego , sory jeśli ide pod włos.
Zgłoś wpis
3 Posty
Aneta Pytel
(Aneta)
Początkujacy
10 KWIECIEŃ 2010 R. TRAGICZNA DATA DLA POLSKI

****** ŚWIATEŁKO PAMIĘCI ******

PODAJ DALEJ, ŻEBY NIE ZGASŁO!*

OFIAROM TRAGEDII...

________ ×§× ×§× ×§×
_____ ק×_____)_____ק×
___ק×_______((_______ק×
__ק×________(,)________ק×
_ק×________(,,,)________ק×
_ק×_______,/,|,,_______ק×
__ק×_____[_____]______ק×
___ק×___[_______]___ק×
_____ק×_[_______]_ק×
______$$$$$_____$$$$______
__♥ $$$$$$$$$_$$$$$$$$$$_♥
_♥ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$_♥
_♥ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$_♥
_♥ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$_♥
__♥ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$_♥
____♥ $$$$$$$$$$$$$$$$_♥
______♥ $$$$$$$$$$$$_♥
________♥ $$$$$$$$$_♥
__________♥ $$$$$_♥
____________♥ $_♥

* NIECH BLASK TEJ ŚWIECY ROZŚWIETLA
DROGĘ ,TYM KTÓRZY ZGINĘLI W KATASTROFIE SAMOLOTU...
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Adamm napisał:
biohazard napisał:
wywieszacie flagę z czarną wstążką? lub jakis inny znak żałoby narodowej?

Czytalem, ze Polonia wloska zaproponowala akcje zapalenia swieczki w oknie dzisiaj wieczorem o 20.56, moze ktos bedzie sie chcial dolaczyc

Dolaczam.
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
RockQueen napisał:
Myślę ,że pomysł ze świeczką jest ok ,wiecie co mnie zastanawia jaki sens w tej tragedii miał On, Stworca bo nie watpię,że jakiś cel w tym miał

Cel???
Tego, kto mialby jakis CEL w ludzkiej tragedii, nazywam prdlnm sadysta!
Zgłoś wpis
9 Postów
Jolanta M
(joli)
Początkujacy
Zgłoś wpis
220 Postów
ark .
(ark)
Doświadczony forumowicz
.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
no wlasnie .....uzywasz sobie ark....zygasz jadem w nieodpowiedniej chwili , zgineli ludzie, swiat zawalil sie w wielu rodzinach a poglady politczne nie maja w tej chwili zadnego znaczenia, powstrzymaj frustracje, wiecej szacunku dla ludzkiej tragedii
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Racja,Ark...ale teraz to akurat juz nieistotne...zgineli ludzie i dramat ich rodzin jest niewyobrazalny.....W tej chwili Katyn stal sie miejscem dwoch tragicznych wydarzen,,,,nie sposob ich nawet wyrazic......Roztrzasanie kto winny,a kto posrednio przyczynil sie do tego,a kto patrzyl bezczynnie niczego nie zmieni......
I nie widze tu zadnego celu Stworcy.....to poprostu ludzka tragedia.......A On raczej niesie zycie i milosc a nie smierc i cierpienie....
Dolaczam sie ze swoja swieczka o 20.56....
Zgłoś wpis
220 Postów
ark .
(ark)
Doświadczony forumowicz
Zgłoś wpis

Bliżej nas