Moherowa młodzieżówka, czy jak to było? Jejku, ludzie, dorośnijcie trochę. Jak mamy się przezywac od zgrzybiałych itp,to faktycznie nie ma sensu dalsze dodawanie komow również i przeze mnie, wiec vanwait nie będę chyba na tyle wytrwała, bo widzę co tu się dzieje. Viooltje kobieto, odpowiadać na wszystkie pytania a oglądać filmy, które ktoś wrzuca to co innego. Miałabym możliwoścto bym obejrzała i zrobię to, a nawet i Tobie link wrzuce do tych potwierdzajacych istnienie Boga. Nie należę do kółka rozancowego, ale nie uważam tego za wyznacznik głupoty czy czegoś w ten deseń - wręcz przeciwnie. Nie masz pojęcia o Bogu i wierzę to zmniejsz trochę cisnienie na ludzi, którzy takowe posiadają. Sama sobie krzywdę robisz, chce obudzić takich jak Ty czy D@rk, ale trzebaby z Wami przysiąść chyba z każdym z osobna i malutkimi kroczkami pokazywać wszystko od poczatku, może by Wam klapki z oczu pospadaly. Nie mam jak wkleić linka, alee jak chcesz dowodów to wpisz sobie na yt: Odciski stworzenia, z lektorem jest. Bardzo rozwijające i ciekawe są sytuacje gdy rozmawiają ze sobą ludzie o bardzo różnych poglądach, ale jeśli są prowadzone na odpowiednim poziomie, dlatego jeśli i w nastepnych odpowiedziach utrzymacie taką taktykę co do mnie to też wysiadam.
10 Lat, 11 Miesięcy temu