Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

Państwo wypłaci odszkodowania właścicielom coffee shopów - Holandia

551 Postów

()
Latający Holender
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Państwo wypłaci odszkodowania właścicielom coffee shopów
a panstwo odwolalo sie od tego wyroku i niedlugo bedzie nowa sprawa .
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Z tego co pamiętam ludzie dążyli do wolności oraz rozwoju... a nie do zniewolenia przez papier, pozorną władzę oraz zamknięcia i ogłupiania. Hmm
Zgłoś wpis
551 Postów

()
Latający Holender
Darnok wiesz ludzie zapominaja o paru sprawach . W NL to jest gedoogd czyli nie jest to prawnie dozwolone a poprostu patrza na to przez palce . Nie wiem w jakim rejonie mieszkasz ale ci ktorzy mieszkaja w przygranicznych rejonach maja naprawde problemy z drugstoerisme . I dziwi mnie to ze sedzia dal taki wyrok . Mam nadzieje ze po odwolaniu jednak coffeshop nie beda mialy przyznanych odszkodowan .
Zgłoś wpis
372 Posty

()
Doświadczony forumowicz
Baileys napisał:
. Nie wiem w jakim rejonie mieszkasz ale ci ktorzy mieszkaja w przygranicznych rejonach maja naprawde problemy z drugstoerisme . I dziwi mnie to ze sedzia dal taki wyrok . Mam nadzieje ze po odwolaniu jednak coffeshop nie beda mialy przyznanych odszkodowan .
Ja akurat mieszkam w przygranicznym,i nie widziałem przed wprowadzeniem tych durnych przepisów jakichś znacznych problemów Joasiu....Mało tego,teraz dopiero widze durnote....
Mam nadzieje ze po odwolaniu jednak coffeshop nie beda mialy przyznanych odszkodowan .
a ja mam nadzieje ze tak,ze przyznaja....Osobiscie nie jaram i we duszy mam jarających-ich sprawa.....Ale wprowadzając te restrykcje doprowadzili do odzycia daaawno umarłego czarnego rynku gdzie ludzie kupuja i biorą byle co...A chyba taki zamiar nie był,prawda?
Skarb państwa traci..i to w xuj...Prosty przykład....
Jade na impre do Belgi,wiec proszą,kup-jestes zameldowany...spoko.....Wchodze do kofika,prosze 2gr śniezynki i zonk...karta;jaka karta!? dostaje wydruk w jezyku co mam miec-wiec:
-ID
-zaświadczenie o zameldowaniu w nl
Wiec sie cofam daje dowód,ksero huur i zonk....MUSZE MIEC POTWIERDZENIE z Gemeente....Kurwa,ja auto kupuje!?miazga......w dupie mam ze ktos po zjedzeniu grzyba skacze z mostu...jego zwid
Tocze utraczki słowne a z kolejki za mna znikaja osoby-czy to ok?
Mi to zwis,ale "firma" traci klientów....
Moim zdaniem wiatraki zrobili bład w tym przepisie.Niedługo go zmienią bo kryzys sie pogłębia....Ale nasuwa sie pytanie...po co zmieniac coś,co xxxlat funkcjonowało dość dobrze;nie uważasz Joasiu?
Zgłoś wpis
551 Postów

()
Latający Holender
hmmmm Bzikniety , nie chodzi mi oz zmiany a o sam fakt ze sedzia oglosil wyrok PRAWNY w sprawie ktora jest tylko gedoogd . Jakim cudem przyznal im racje i nadodatek odszkodowanie za cos co jest odgornie prawnie ustalone , mam na mysli zmiany ujete w prawie .
Ja tak samo jak i ty nie jaram i nie uzywam tego rodzaju badziewia. A kady kto to uzywa to juz jego brocha nie moja .Ale jak ja mam problemy lub dykonfort z powodu ich uzywek to jestem za zmianami . Tez mieszkam niedaleko BE granicy i u nas byl wielki problem z drugstoerisme .
Zgłoś wpis

Bliżej nas