Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

Ombudsman rozpatrzył sprawę Polaka. - Holandia

()
Początkujacy
Łukasz, jeśli już usuwasz swój tekst - a masz do tego prawo - to zostaw chociaż link, który dotyczy tematu.

www.mojaniderlandia.pl/zycie_w_holandii/..._sprawe_polaka..html
Zgłoś wpis
475 Postów
Patboy !!!
(Patboy)
Latający Holender
????????????????????
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Pat, też nie rozumiem, Łukasz niedawno coś napisał, a potem się wycofał...
Szkoda.
Zgłoś wpis
475 Postów
Patboy !!!
(Patboy)
Latający Holender
Bardzo ciekawy artykul,ciekawy tylko jestem dlaczego gemeente Amsterdam niepokwapila sie na ta rozmowe, cos co wlasnie coraz czesciej sie tu widzi i slyszy jezeli hodzi o nas Polakow.
Gdzie sie podziala slynna Holenderska TOLERANCJA??

Czy ktos moze sie orjetuje czy te reguly sa tylko dla ludzi z obywatelstwem Holenderskim,czy dla kazdego Polaka?
Tak naprawde wydaje mi sie to lekko dziwne,przeciesz kazdy w NL moze sobie zmienic nazwisko tak o na zachcianke
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Ciekawe czy z arabskimi nazwiskami tez maja takie problemy
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Nie mam pojęcia.
Chyba każdy ma do czynienie z różnego rodzaju urzędami i zawsze, ale to zawsze okazuje się, że wiele zależy od człowieka do którego się zwracamy. Jeden się postara sprawę załatwić, inny - utrudnić.

Czasem sobie myślę, że urzędnicy na całym świecie powinni się zwołać, zrobić rewoltę i założyć własne państwo. My im pomożemy. I niech ogrodzą się murami, strażnikami, pieczątkami i paragrafami i niechże żyją dluuugo i szczęśliwie. We własnej Ambtenaarlandii.
A ludziom niech dadzą spokój.
Zgłoś wpis
107 Postów
Easy Rider
(Hells Angel)
Stary wyjadacz
Viooltje napisał:
Nie mam pojęcia.
Chyba każdy ma do czynienie z różnego rodzaju urzędami i zawsze, ale to zawsze okazuje się, że wiele zależy od człowieka do którego się zwracamy. Jeden się postara sprawę załatwić, inny - utrudnić.

Czasem sobie myślę, że urzędnicy na całym świecie powinni się zwołać, zrobić rewoltę i założyć własne państwo. My im pomożemy. I niech ogrodzą się murami, strażnikami, pieczątkami i paragrafami i niechże żyją dluuugo i szczęśliwie. We własnej Ambtenaarlandii.
A ludziom niech dadzą spokój.

To swietny pomysl z tym wlasnym panstwem dla urzednikow,szkoda ze nikt nie wpadl na pomysl,utworzenia wlasnego panstwa dla ludzi z turbulecjami psychicznymi.
Mam murowanego kandydata na prezydenta tzw; glowe panstwa
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Melduj!
Zgłoś wpis

Bliżej nas