Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
TORNADO napisał: No bo jak wytłumaczyć babie, że ciotka to krewna a nie okres.
Pozdrawiam. Doszły mnie słuchy, że tym razem nie zmarnujemy paliwa. Pozdrawiam
Viooltje napisał: TORNADO napisał: No bo jak wytłumaczyć babie, że ciotka to krewna a nie okres.
Pozdrawiam. Doszły mnie słuchy, że tym razem nie zmarnujemy paliwa. Pozdrawiam
No masz, se pokojarzył!
Każdy sobie coś niecoś uskrobie
hanysy p...e i co my zwykle polaczki mamy myslec o was jak wy w glowie dno macie
wyzej dupy nie podskoczycie
j...c was lizusy niemcow
sterylizowac was trzeba
Trolek, już nawet nie o słówka chodzi, ale treść, treść chłopie.
gregoriano napisał: ŚLĄSK MIAŁ JUZ BYC DAWNO OSOBNYM PANSTWEM ,WSZYSTKO ZNISZCZYŁ POLSKI RZĄD!!!!!!!!! ZACZĄŁ ZAMYKAC U NAS KOPALNIE , POTEM HUTY LIKWIDOWAC ,WIEKSZE FIRMY I DOPROWADZILI DO TEGO ZE MUSIELISMY WYJECHAC ZE ŚLĄSKA ZA GRANICE ZEBY MIEC ZA CO ZYC!!!
JAKBY NIE POLSKA
BYLIBYŚMY TERAZ NAJBOGATSZYM PANSTWEM NA ŚWIECIE ALE WARSZAWA WSZYSTKO NAM SPIER...IŁA !!!!!!!!!!!!!!!!
GOROLE!!!!!!!!!!!!!
Mam nadzieje, że to tylko prowokacja... :o
To nie prowokacja. Tak jest jak ktos pierdolnie glupote a sie nie zastanowi co napisal albo mowi a pozniej mysli. Ja pamietam czasy ktore opisal Tornado (czapki z glow) mimo ze bylem jeszcze gowniarzem. Czasy gdzie na polkach stal ocet w spozywczym zamiast jedzenia.
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.