Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
1988 Postów

()
Latający Holender
Bo nie dzwonisz!
Dobra, to ja przydzwonię Ci jutro.
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
TORNADO napisał:
No bo jak wytłumaczyć babie, że ciotka to krewna a nie okres.
Pozdrawiam. Doszły mnie słuchy, że tym razem nie zmarnujemy paliwa. Pozdrawiam

No masz, se pokojarzył!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Wreszcie zaczęła się normalna rodaków rozmowa. Brawo Krzyś. Vioka do roboty bo inaczej guma wąskie drzwi i zimna woda
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Viooltje napisał:
TORNADO napisał:
No bo jak wytłumaczyć babie, że ciotka to krewna a nie okres.
Pozdrawiam. Doszły mnie słuchy, że tym razem nie zmarnujemy paliwa. Pozdrawiam

No masz, se pokojarzył!

Każdy sobie coś niecoś uskrobie
Zgłoś wpis
3 Posty
Damian Tchórzewski
(trolek27)
Początkujacy
kobieto... masz jaja
Zgłoś wpis
3 Posty
Damian Tchórzewski
(trolek27)
Początkujacy
hanysy p...e i co my zwykle polaczki mamy myslec o was jak wy w glowie dno macie
wyzej dupy nie podskoczycie
j...c was lizusy niemcow
sterylizowac was trzeba

Trolek, już nawet nie o słówka chodzi, ale treść, treść chłopie.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Gregoriano,zalecam zapoznanie sie z historia i faktami.....bo w chwili obecnej to belkoczesz jak odmozdzona jednostka spoleczna.....

Brawo,Tornado
Edus,tak sie sklada,ze pochodze z Goldapi i pamietam dobrze tragedie wielu ludzi po rozwiazaniu PGR-ow....

Pozdrowionka
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Dajmy mu już spokój niech sobie spokojnie funkcjonuje w swojej ciemnocie i szczęśliwie poszukuje Państwa Śląsk.
O.K Malutka
Zgłoś wpis
214 Posty
Rafał G
(ragusek)
Doświadczony forumowicz
gregoriano napisał:
ŚLĄSK MIAŁ JUZ BYC DAWNO OSOBNYM PANSTWEM ,WSZYSTKO ZNISZCZYŁ POLSKI RZĄD!!!!!!!!! ZACZĄŁ ZAMYKAC U NAS KOPALNIE , POTEM HUTY LIKWIDOWAC ,WIEKSZE FIRMY I DOPROWADZILI DO TEGO ZE MUSIELISMY WYJECHAC ZE ŚLĄSKA ZA GRANICE ZEBY MIEC ZA CO ZYC!!!
JAKBY NIE POLSKA
BYLIBYŚMY TERAZ NAJBOGATSZYM PANSTWEM NA ŚWIECIE ALE WARSZAWA WSZYSTKO NAM SPIER...IŁA !!!!!!!!!!!!!!!!
GOROLE!!!!!!!!!!!!!

Mam nadzieje, że to tylko prowokacja... :o
Zgłoś wpis
724 Posty

()
Latający Holender
To nie prowokacja. Tak jest jak ktos pierdolnie glupote a sie nie zastanowi co napisal albo mowi a pozniej mysli. Ja pamietam czasy ktore opisal Tornado (czapki z glow) mimo ze bylem jeszcze gowniarzem. Czasy gdzie na polkach stal ocet w spozywczym zamiast jedzenia.
Zgłoś wpis

Bliżej nas