Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
ragusek napisał:
[ Wówczas wszyscy "be" tylko ja "cacy"... Ten Żyd, tamten komuch, ten miał dziadka w Wermachcie, jeszcze innego babcia puszczała się z bolszewikami itp. Gdziekolwiek człowiek nie popatrzy na komentarze tam aż kipi nienawiścią - troche dziwne jak na kraj, w którym ogromna większość to pobożnisie....[/quote]

Jak dla mnie to ostatnie zdanie z tego cytatu raczej nie jest nasycone miłością do "pobożnisi", których jest "ogromna większosć"...
Faktycznie : " Gdziekolwiek człowiek nie popatrzy na komentarze tam aż kipi nienawiścią"
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
Polska,Polska!!Ole ole ole Holandie tez lubie
Zgłoś wpis
214 Posty
Rafał G
(ragusek)
Doświadczony forumowicz
Schat_je napisał:
ragusek napisał:
[ Wówczas wszyscy "be" tylko ja "cacy"... Ten Żyd, tamten komuch, ten miał dziadka w Wermachcie, jeszcze innego babcia puszczała się z bolszewikami itp. Gdziekolwiek człowiek nie popatrzy na komentarze tam aż kipi nienawiścią - troche dziwne jak na kraj, w którym ogromna większość to pobożnisie....

Jak dla mnie to ostatnie zdanie z tego cytatu raczej nie jest nasycone miłością do "pobożnisi", których jest "ogromna większosć"...
Faktycznie : " Gdziekolwiek człowiek nie popatrzy na komentarze tam aż kipi nienawiścią"[/quote]
Nie jest to pojazd na pobożnisi, tylko na hipokrytów. Widzisz różnice?
Zgłoś wpis
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
A kolega widzi różnice między pobożnisiem, pobożnym a katolikiem?
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
A czy Autorka pytania widzi tę różnicę?
Bo osobiście nie bardzo wiem, co Ona ma na myśli...
Zgłoś wpis
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
Autorka poprzedniego postu chyba udaje Greka, nie po raz pierwszy zresztą...
Jakoś nie bardzo chce mi się wierzyć, że Ktoś tak oczytany, zdawać by sie mogło...
ktoś, kto dla wielu tutaj jest jak "wyrocznia" - nie umie czytac między wierszami...
Chociaż...
Zgłoś wpis
214 Posty
Rafał G
(ragusek)
Doświadczony forumowicz
Schat_je napisał:
A kolega widzi różnice między pobożnisiem, pobożnym a katolikiem?
Widze, ale nie wiem czy ma to jakieś znaczenie dla kogokolwiek tutaj, wliczając Ciebie???
Zgłoś wpis
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
Nie sądzę...żeby widział. /po tym jak sformułował, to co zacytowałam/
Tym bardziej, że zwlekał z odp.
Zgłoś wpis

Bliżej nas