Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
724 Posty

()
Latający Holender
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
"Powieccie kochani a co kobiety wlasnie w nas kochaja to spontanicznisc i ta improwizacje"

Patboy,nie chce nikogo urazic,ale nie widze tych cech u naszych rodakow
Zgłoś wpis
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
Odnośnie herbaty to zdarzyło mi się zalać zimną wodą
Gotować nie lubię, ale cos tam potrafię, jeśli mi się chce. Dostawałam pochwały miedzy innymi za rosół, żurek, gulasze jakies czy sałatki.
Kiedyś bardzo lubiłam piec ciasta, no i jeść oczywiscie .
Moja specjalnosc do tej pory to karpatka i faworki.

Z grzybów jeszcze KANIA mi się przyponiała, w jajku, bułce i smażona na patelni.
Zgłoś wpis
724 Posty

()
Latający Holender

Zgłoś wpis
475 Postów
Patboy !!!
(Patboy)
Latający Holender
MalutkaNiepokorna napisał:
Patboy,nie chce nikogo urazic,ale nie widze tych cech u naszych rodakow

Malutka, ale musisz mi przyznac racje jezeli to porownasz z Holendrami!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Patboy,chcialabym Ci przyznac racje..ale takie cechy sa zalezne od charakteru czlowieka a nie od jego narodowosci.Przynajmniej w miom mniemaniu.To tak samo jak jeden powie,ze Polacy sa zlymi kierowcami,czy zlodziejami czy pijakami,nie znaczy ze wszyscy sa tacy sami.Bo wszedzie sie znajdzie taki,co nie umie jezdzic,pije i kradnie...i tak samo ze spontanicznoscia,improwizacja czy tez fantazja...Wiec po co generalizowac?? Jestesmy poprostu inni,inaczej wychowani,mamy inna mentalnosc i tyle
Pozdrowionka
Zgłoś wpis
131 Postów
Anja .............
(Anja Nl)
Stary wyjadacz
Hehe Wiciu trafione w samo sedno
To ja jeszce cos dorzuce Ruuubin az coz to byl za telewizor

Zgłoś wpis
131 Postów
Anja .............
(Anja Nl)
Stary wyjadacz
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
nie ukrywam ze uwielbiam gotowac i piec ciasta moja specjalnowcia jest zupa szczawiowa ponoc najlepsza na swiecie hihihihi tak twierdzi moj 17 laetni syn no coz kochach gary natomiast chrusty drozdzowe z cukrem pudrem lub lukrem hmmmmm sama je uwielbiam
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Rzeczywiście, mniam!

Ale nie należy zapominać o:

Zgłoś wpis

Bliżej nas