Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

Polski topielec - Holandia

()
Początkujacy
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Polski topielec
Szanowna Pani Redaktor Mariko Krawczyk prosze nie pisac takich niedorzecznosci. Jestem siostra Polaka,o ktorym jest artykul. Po pierwsze moj brat skoncsylby 15maja 32 lata a po drugie nie przezyl "o mały włos nie zginął" wiec prosze sie gleboko zastanowic nad swoja dalsza kariera i nad tym jak musi sie czuc moja rodzina czytajac takie bzdury!!!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Dwa lata temu doszło do podobnego wypadku, chodziło również o Polaka-Qurwa ogarnij temat
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
alez Anno23 , jakos nie widzialam twojego pełnego oburzenia komentarza na www.gva.be/vlaams-brabant/zemst/pool-ver...in-van-hofstade.aspx . przeciez wyraznie podane było ,że artykuł powstał " za gva.be " , wiec moze tam ....
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Widzialam artykul dlatego skierowalam sie do tutejszej redakcji poniewaz jestem Polka. Jutro napisza kolejna bzdure, ktora rowniez zostanie powielona prawda? Po co to sprawdzac... Oburzenie droga HaPPy to nie jest odpowiednie slowo.... moze zrozumiesz to kiedy sama zostaniesz postawiona w takiej sytuacjii...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
skoro jestes Polka i jako o Polce ktos na temat Twoj lub kogos z bliskich napisal bzdure powinnas reagowac. ale u zrodla a nie klepac po proznicy aby tylko klepnac.

i tak w temacie Twojego ostatniego zdanai , niestety nie zrozumiem , moi bracia umieja plywac
Zgłoś wpis
2 Posty
zeb mccain
(zeb)
Początkujacy
To,ze umieja plywac nie znaczy,ze nie moga pojsc na dno...
A propos dna_Twoje odpowiedzi plasuja sie gdzies w jego poblizu/
Niestety...
Postaw sie na miejscu tej dziewczyny_moglabys wykazac chociaz odrobine taktu_ze o wspolczuciu nie wspomne/
A skoro jestes taka bystra babka to moze moglabys pomoc tej dziewczynie umiescic sprostowanie w holenderskiej gazecie...
Ogarnij sie troche/
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
GVA to Gazet Van Antwerpen, gdybys chociaz znalaz chwilke zeby kliknac linka to zapewne bys to zauwazyl, wiec do holenderskiej gazety jej daleko. )

ale po co , prawda ?

i czego mialabym jej wspolczuc. tego ze jej czlonek rodziny sie topil czy tego ze sie nie topil. przeciez wychodzi na to ze gazeta okreslila ze sie topil a biedactwo jest zbulwersowane poniewaz sie nie topil...

Zgłoś wpis
2 Posty
zeb mccain
(zeb)
Początkujacy
Hmm... Wyglada na to,ze nie bylem w temacie/
Przepraszam Cie HaPPy_nastepnym razem postaram sie byc bardziej doinformowany/
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Moj brat umial plywac.

Odnosnie komentarza:
"i czego mialabym jej wspolczuc. tego ze jej czlonek rodziny sie topil czy tego ze sie nie topil. przeciez wychodzi na to ze gazeta okreslila ze sie topil a biedactwo jest zbulwersowane poniewaz sie nie topil..." - nigdy tak nie napisalam.

Usuwam sie od dalszej rozmowy. Mojemu bratu to zycia nie wroci a prawde znam.
Zgłoś wpis
682 Posty
anna ...
(wiedzma)
Latający Holender
Strasznie Ci współczuje Aniu23...
Zgłoś wpis

Bliżej nas