powiedzcie jak tu nie gardzic takimi co robia tu z siebie niewiadomo jakiego pff zajebistego venta,w kolo pręta owijaja sobie naiwne laski,wciskajac im nieprawdopodobne historie i bajki z palca wyssane,a tak naprawde maja brak szacunku do nich udajac kogos kim sie nie jest i nigdy nie bylo!.Tak naprawde chodzi mi o tych co to takich kawalerow niewydymków udaja a w zyciu prywatnym sa zonaci i dzieciaci,jada do Polski zobaczyc swoje pociechy i zonke, a po powrocie wracaja czym predzej na MN -żal!- wklejajac np zrobione przez córcie foto dokladnie obciete zeby czasem sie nie wydalo ze obok malzonka z obraczka na palcu stoi z drugim dzieciakiem.Jakim to trzeba byc zwyrodnialcem...Malo tego sa i tacy bezczelni co to smieja pozyczyc kase na komunie swojego dzieciaka od wlasnie takiej zaslepionej laski co to za pozno na jego kapitalnych klamstwach sie poznala.Ludzie nie zwierzam sie i nie wyzalam bo mam wywalone,ale stwierdzam ze kretynow takich na tym portalu nie brakuje,to wlasnie rzucilo mi sie przed chwila w oczy kiedy tak przypadkowo mnie sie tu zawitalo,po czym po zauwazeniu pewnego zaklamanego ryja,popchnelo mnie do zalozenia chwilowego konta aby cos tu na ten temat moc napomniec .Wspolczuje dziewczynom ktore mialy okazje poznac takiego paana obłudnego..
no comment!
no comment!