Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
N ....... (5873 niezalogowanych)
551 Postów

()
Latający Holender
anty az tak starej daty to ja nie jestem , a pozatym im czlowiek starszy tym wiecej ma pojecia o zyciu . Swiat 20 ba nawet 50 lat temu byl tak samo "zepsuty "jak teraz . niezaleznie od wieku naprawde nie musisz byc einsteinem zeby niektore fakty powiazac i przedweszystkim byc ostroznym .
Facet jak piszesz ma okolo 30 lat (nie ma zadnych zobowiazan?) .
Jezdzi co kilka/kilkanascie tyg do PL oczywiscie do mamusi ;-P ?.
Skoro pozyczylas mu niemala kase ( na komunie) to domniemam ze znajomosc juz trwala dluzszy czas i jak jesze powiesz ze nie spotkalas sie przez ten saly czas z jego znajomymi/przyjaciolmi tu w NL ( lub PL ) to juz powinien u ciebiec bic dzwon ze jest cos nie tak , a jak pozyczylas komus tyle kaski po kilku spotkaniach to poprostu jestes naiwna dziewucha ktora ma na co zasluzyla.
Zgłoś wpis
200 Postów
Iga P
(Bogomsława)
Doświadczony forumowicz
www.wolnelektury.pl/katalog/lektura/saty...a-swiat-zepsuty.html

"Sameś sprawcą twych losów. Zdrożne obyczaje,

Krnąbrność, nierząd, rozpusta, zbytki gubią kraje. "
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
bajlejs babciu gdybaj sobie do woli i zachwycaj sie swoimi serialowymi scenariuszami pisanymi twoja denną wyobraznia,i napisz nawet ksiazke psychologiczna, ale nie wbijaj mi swoich moherowych przemyślunków bo wystarczy ze ja wiem jaka jest prawda a ty skoro nie masz ani cienia racji ani tym bardziej nie znasz zupelnie sytuacji,osób i przebiegu zdarzen wraz z jego skutkami to daruj sobie te ciemnoty ktore tutaj szerzysz.Chyba ze to bylo pytanie czy bylo tak jak ty sobie to wyobrazasz czy moze jeszcze inaczej,to wtedy odpowiem krotko i zwiezlowato-nie nie bylo tak jak pieprzysz!nie znasz szczegolow ani mojej osoby wiec nie masz prawa zakladac czegokolwiek,i przestan juz udawadniac ze jestes nieomylna i ogolnie wszechwiedzaca bo nie uwierze ze intuicja cie nigdy nie zawiodla albo ze potrafisz kogos tak przeswieltic ze w mgnieniu oka znasz jego 100 lat zycia wstecz.Jezeli ja twoim zdaniem zasluzylam na to co mialam to ty zaslugujesz na wielka pogarde i daj mi juz swiety spokoj babko
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
wiedzma napisał:
Masz racje, niektórzy są niezłymi aktorami(aktorkami)...

Przepraszam,nie mogłam się powstrzymać ...

A tak na marginesie to Ivo Pesak dostal se na kamen i trzy dni temu odszedl na zawsze do krainy wiecznych....bagien, niechaj mu ziemia....

A wracajac do tematu,to jak spiewal byly uliczny grajek Malenczuk...
" Uwazaj n niego dziewczyny kolego
, uwazaj na niego , on jest z metra ciety prosto z pani wyjety,
uwazaj wlasnie dlatego"

No i znowu wszystko przez kosciol, gdyby nie ta komunia ...byc moze zyli by dlugo i szczesliwie.

Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
527 Postów
ZIBI L...
(ZIBI L)
Latający Holender
W tej sytuaci pasował by jeszcze ten kawałek utwór chyba jest o tym panu chociaż nie ma się z czego smiać
Zgłoś wpis
551 Postów

()
Latający Holender
hehehe Adam ja widac na gorze panienka ma wysokie loty a drzwi kosciola sa za niskie wiec na komuniji napewno nie byla .

Anty te twoje wypociny mnie tylko upewniaja ze twoja inteligecja jest powalajaca , i naprawde zeby nie glupi przypadek nadal bys byla ta naiwna ktora nie wie dlaczego ma
1 IQ wiecej jak swinia.
Kazda proba udowodnienia ze jednak tak nie jest bedzie dla mnie tylko potwiedrdzeniem ze tak wlasnie jest .
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
bravo bajlejs bravo jestes wspanialomyslna !
teraz jestes pewnie z siebie dumna jak pawica
ach co mi tam,przyznam ci racje bo mi przez to nie ubyje a ty bedziesz lekko spala
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
AntyMNMF napisał:
bajlejs babciu gdybaj sobie do woli i zachwycaj sie swoimi serialowymi scenariuszami pisanymi twoja denną wyobraznia,i napisz nawet ksiazke psychologiczna, ale nie wbijaj mi swoich moherowych przemyślunków bo wystarczy ze ja wiem jaka jest prawda a ty skoro nie masz ani cienia racji ani tym bardziej nie znasz zupelnie sytuacji,osób i przebiegu zdarzen wraz z jego skutkami to daruj sobie te ciemnoty ktore tutaj szerzysz.Chyba ze to bylo pytanie czy bylo tak jak ty sobie to wyobrazasz czy moze jeszcze inaczej,to wtedy odpowiem krotko i zwiezlowato-nie nie bylo tak jak pieprzysz!nie znasz szczegolow ani mojej osoby wiec nie masz prawa zakladac czegokolwiek,i przestan juz udawadniac ze jestes nieomylna i ogolnie wszechwiedzaca bo nie uwierze ze intuicja cie nigdy nie zawiodla albo ze potrafisz kogos tak przeswieltic ze w mgnieniu oka znasz jego 100 lat zycia wstecz.Jezeli ja twoim zdaniem zasluzylam na to co mialam to ty zaslugujesz na wielka pogarde i daj mi juz swiety spokoj babko

anty sadze ze po tym wpisie wszyscy już wiedza jaka jesteś i w sumie nie dziw się ze jakaś
męska dziwka wyrolowała cie na kasę. Co do wyskoków "w bok". Jeśli jest to oparte tylko
na "sportowych numerkach" i obydwie strony orietuja sie w ukladzie to czemu nie. Czy sex
jest jakimś złym uczynkiem ???
Tak to już jest i mowie tu nie odnosząc się do nikogo biorącego udział w tej dyskusji.
Tępe laski są łatwym zerem dla rożnego rodzaju cwaniaczków i nie ma znaczenia czy koles podrywa na MN czy na Hyves. Sam często widzę Polki z turasami i zastanawiam sie jak
można komunikować z się z facetem znajac idac do niego na chate po kilku drinach słowa "yes", "no" i "I love You". Żenada ale naiwni przyciągają. Czy jest na to lekarstwo? Nie sadze Rasa ludzka ma kilka podstawowych potrzeb od czasów polowań na mamuty. Trzeba wypić, zjeść i podupczyc
Jesli chodzi o Baileys to jej akurat wypowiedzi sa zawsze dość wyważone i konkretne wiec
może lecz traumy związane z jakimś polskim zonkisiem i męska dziwka na jakis forach dla zdradzonych i nie zaglądaj ludziom pod kołdrę. Po prostu orientuj się co, z kim i kiedy robisz.
Wierz mi ze to działa. Takie czasy. Czlowiek na chwile się zamyśli i mogą mu wózek zapieprzyć I trzymaj sie bo łatwo wdepnąć w jakieś gówno zadając się z "naszymi" ale zdarzają się również porządni ludzie. Wiem z autopsji

Tak na marginesie to chyba nie sugerujesz ze masz ponad setkę

Slowa sa prawdziwe
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
marek,tematu turasow nawet nie poruszam bo nie mam ochoty poruszac czegos co mnie nie dotyczy.Wiesz,ze nie kazdy facet leci na puste i nieodpowiedzialne laski,kwestia charakteru i upodoban,a to ze kobieta zostala za przeproszeniem w ciula zrobiona nie musi swiadczyc przeciez o jej niskim IQ,slabosci czy glupocie,co za bledne rozumowanie co niektorych,takze wypowiedzi bayleis nie sa tu wywazone jak mowisz,sa bardzo ogolnikowe,ale mi tam jej zdanie... .Po drugie,wyrolowana na kase nie zostalam,nie podawalam kasy przez ciebie wiec nie wiem skad sie orientujesz co ile,a suma moglabyc nawet symboliczna i to sie nie liczy tylko sam fakt ze starasz sie pomoc bo ktos nie ma co wpieprzac,a to ze ten ktos na inny cel przeznaczyl to inna sprawa,czego akurat najmniej moznaby bylo sie spodziewac w tym wypadku,z żebrakami tez nigdy nie wiesz czy zbiera rzeczywiscie na chleb czy na denaturat.A po trzecie traumy zadnej tu nie lecze i nie mam takiej potrzeby tylko szydze sobie z perfidnosci tej osoby,bo takich palcami sie wytyka,i nie jest to zagladanie pod kołdre i kontrolowanie z kim sie seksi poza zona bo to co nie ma zwiazku ze mna mnie nie interesuje,klaar
Obojetne mi wypowiedzi zawzietych ludzi,bo przypominam watek nie jest o mnie tylko o tej,cytuje marka:"meskiej dziwce",a jak ktos "to" popiera to jego sprawa.Dla mnie wazne jest tylko to ze znalazly sie osoby wdzieczne za poruszenie tego tematu
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
AntyMNMF napisał:
marek,tematu turasow nawet nie poruszam bo nie mam ochoty poruszac czegos co mnie nie dotyczy.Wiesz,ze nie kazdy facet leci na puste i nieodpowiedzialne laski,kwestia charakteru i upodoban,a to ze kobieta zostala za przeproszeniem w ciula zrobiona nie musi swiadczyc przeciez o jej niskim IQ,slabosci czy glupocie,co za bledne rozumowanie co niektorych,takze wypowiedzi bayleis nie sa tu wywazone jak mowisz,sa bardzo ogolnikowe,ale mi tam jej zdanie... .Po drugie,wyrolowana na kase nie zostalam,nie podawalam kasy przez ciebie wiec nie wiem skad sie orientujesz co ile,a suma moglabyc nawet symboliczna i to sie nie liczy tylko sam fakt ze starasz sie pomoc bo ktos nie ma co wpieprzac,a to ze ten ktos na inny cel przeznaczyl to inna sprawa,czego akurat najmniej moznaby bylo sie spodziewac w tym wypadku,z żebrakami tez nigdy nie wiesz czy zbiera rzeczywiscie na chleb czy na denaturat.A po trzecie traumy zadnej tu nie lecze i nie mam takiej potrzeby tylko szydze sobie z perfidnosci tej osoby,bo takich palcami sie wytyka,i nie jest to zagladanie pod kołdre i kontrolowanie z kim sie seksi poza zona bo to co nie ma zwiazku ze mna mnie nie interesuje,klaar
Obojetne mi wypowiedzi zawzietych ludzi,bo przypominam watek nie jest o mnie tylko o tej,cytuje marka:"meskiej dziwce",a jak ktos "to" popiera to jego sprawa.Dla mnie wazne jest tylko to ze znalazly sie osoby wdzieczne za poruszenie tego tematu

Piszesz ze nie leczysz traum etc. ale założyłaś ten watek tylko i wyłącznie w jednym celu
Wiesz ile razy takie rzeczy tu się już wałkowało? To już nudne...bez urazki oczywiście
Zgłoś wpis

Bliżej nas