Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
N ....... (5871 niezalogowanych)
750 Postów
Latający Holender
Meska solidarnosc istnieje,kobieca nie...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
spoko Schatje, to ne bylem ja ani zaden z moich znajomych, ale czemu ma nam sie za kogos obrywac
Schacie ja czytam prawie wszystkie Twoje posty bo sa ok, wiec zwady z Toba nie szukam
Respekcik
Zgłoś wpis
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
kolek napisał:

a moze gosciu jest nieszczesliwy w malzenstwie
i szuka tej jednej jedynej ktora pokocha i dla ktorej sie rozwiedzie
i uwolni np.. od zony jedzy
(o tym nie pomyslalas ??? )[/quote]

jesli jest nieszczesliwy i ma zone jędze to niech sie najpierw rozwiedzie...
jak juz bedzie rozwiedziony to wtedy niech sobie szuka szczescia...
zeby zaczac nowy rozdzial trzeba zamknąc poprzedni...
Zgłoś wpis
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
Blondyn napisał:
Meska solidarnosc istnieje,kobieca nie...

zapewniam Blondyn, ze kobieca rowniez istnieje...ale nie musi byc na pokaz
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
baileys,starej daty jestes wiec nie masz pojecia jakie zycie moze platac figle jak bylas mala i naiwna to swiat nie byl jeszcze taki popsuty,i tu ani intuicja ani zdrowy rozsadek nie zawsze sie sprawdzaja,tak jak przykladowo jest z wypadkami na drodze,ile niewinnych ludzi ginie itp mimo ze kieruja sie rozumem?oni w tym momencie ten rozum maja,sa ostrozni,probuja nawet myslec za innych , ale wystarczy,nie ma go osoba doprowadzajaca do wypadku i taki wlasnie debil przyczynia sie do cierpienia tego niewinnego,kapujesz czy inaczej ci to wyjasnic? i wiek tutaj rowniez nie gra roli,bo tak sie sklada ze nie spotkalo mnie to za czasow popuszczania po rajtach na widok pierwszego lepszego ani tym bardziej owy zwiazek nie byl zwiazkiem na sile by pozbyc sie statusu owej"starej panny" a i o zadnej desperacji nie bylo mowy,kapewu?

Jaro a ty sie tak nie interesuj,bo odpowiednie osoby zostaly juz dawno poinformowane,temat nie jest brand new dla mnie i osob wtajemniczonych,tu tylko krotka wersja,bo przypadkowo opisywana przeze mnie osobe zauwazylam tutaj wczoraj na stronie glownej i postanowilam wypluc to co o niej pomyslalam w tym momencie,poza tym nikogo za to nie tyram,czytaj uwazniej bo najwyrazniej wiele przeoczyles,tyle!

Schatje,po raz kolejny,tak jak mowisz
Zgłoś wpis
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
jaromazurr napisał:
spoko Schatje, to ne bylem ja ani zaden z moich znajomych, ale czemu ma nam sie za kogos obrywac
Schacie ja czytam prawie wszystkie Twoje posty bo sa ok, wiec zwady z Toba nie szukam
Respekcik

pewny jestes, ze jesli nie Ty to i nawet zaden z Twoich znajomych? hmmmm....ja nie bylabym taka pewna... rownie dobrze kolezkom tez mogł bajery wciskac, co to nie on itd....
zastanow sie nad tym...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
oj uwierz mi kolezkom tez te kity wciskal dlatego co niektorzy trzymaja sie go jak rzep psiego ogona bo on niby taki wazny pozdrawiam Schat
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Schatje moge sie nad wieloma sprawami zastanawiac, jedno jest pewne moje zdanie na temat niektorych Pan przebywajacych w Holandi juz kiedys wyrazilem, latwo jest wieszac wine na facetach, ciekaw jestem co by bylo gdybyscie wy kobiety mialy taki sam pociag seksualny jak my faceci bali bysmy sie chyba z domu wyjsc
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
schat_je napisał:
Mirku a Ty to pewnie miales jakies niemile doswiadczenia z kobietami, czy tez okazales sie byc naiwny....skoro tak krytykujesz plec piekna.... moze tez uwierzyles w jakies bajeczki....
pewnosci nigdy nie ma, w zyciu jest tylko pewne to, ze kiedys umrzemy...
nie wrzuca sie wszystkich do jednego worka

Schat o nie nie tego to ci nie powiem nie rozmawiam o swoich doswiadczeniach z kobietami bo jeszcze ktos pomysli ze jestem chu..m bo osobiscie mysle ze jestem bardzo milym i dobrym facetem chcesz sie mna zaopiekowac i o tym porozmawiac? Abys sie przekonala do mnie to nawet ci powiem ze jesli jestes tak inteligentna jak i urocza to jestes idealem

Ja przestalem wierzyc w bajki i zrozumialem jakie jest prawdziwe zycie w momenice kiedy poznana przeze mnie atrakcyjna kobieta podala mi numer telefonu i powiedziala tylko dzwon do poludnia bo po poludniu to maz i dzieciak sa w domu. Mialem wtedy 20 latek Schat Nogi mi sie ugiely serce zaczelo szybciej bic i wtedy zrozumialem a wiec to tak?? Wiec to nie jest tak jak nam sie wydaje ze kobiety tylko przy jednym drwalu One nie sa lepsze. Nastepnie mialem duzo kolegow ktorzy robili caly czas ten sam blad kiedy chcieli aby dziewczyna z nimi byla, a jaki ?? Mianowicie byli bardzo mili a jak to nie dzialalo to wiesz co robili??? Byli jeszcze bardziej milsi i dobrzy??? I gowno z tego wychodzilo bo one z chlopakami ktorzy juz nawet zaczeli papierosy palic a jak mowilem aby byli mezczyzna a nie pizda to patrzeli sie na mnie jak na czubka, bo od malego widzieli ze dla kobiet trzeba byc dobrym i przyjacielskim(bo tak mowia zasady spoleczne) i rozmawiac o wszystkim i nawet nie wiedzieli kiedy sie zamieniaja w przyjaciolki z kutaskiem. A ja doradzajac im wczesniej po prostu zinterpretowalem slowa Freda z filmu "chlopaki nie placza" na swoj sposob
Schat jedne rzeczy sie wie, inne widzi i sie ich uczy i wyciaga wnioski. A krytyka musi byc aby nie bylo za kolorowo Pozdrawiam

p.s Chyba kazdy mial w swoim zyciu jakas pierwsza milosc. No wlasnie, mial ze szczegolnym naciskiem na slowo mial Problem sie zaczyna wtedy kiedy ktos ma juz ktorys raz z rzedu ta pierwsza milosc
Mam nadzieje ze zrozumialas moja odpowiedz tak jak powinnas
Zgłoś wpis
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
jaromazurr napisał:
Schatje moge sie nad wieloma sprawami zastanawiac, jedno jest pewne moje zdanie na temat niektorych Pan przebywajacych w Holandi juz kiedys wyrazilem, latwo jest wieszac wine na facetach, ciekaw jestem co by bylo gdybyscie wy kobiety mialy taki sam pociag seksualny jak my faceci bali bysmy sie chyba z domu wyjsc

ale Jaro, ja nie wrzucam wszystkich facetow do jednego worka...
ale czy trzeba zyc w zaklamaniu i prowadzic podwojne zycie, nie mozna inaczej?
a pociąg seksualny pociagiem...czlowiek ma rozum w przeciwienstwie do zwierzat i potrafi nad tym zapanowac...
a czym sie rozni pani przebywajaca w hol od pana tutaj przebywajacego? Zarowno w jednej jak i w drugiej grupie znajduja sie czarne owce...
Zgłoś wpis

Bliżej nas