Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
N ....... (5873 niezalogowanych)

()
Początkujacy
Nameczyliscie sie Panowie ale chyba zrozumiala.
p.s mam nadzieje ze chusty juz nie nosisz
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
wiesz Mirku bo gdyby mi sprytu brakowalo to pewnie do dzis bym w klamstwie zyla,ale los jest jednak czasem laskawy i pozwolil mi odkryc prawde w pore,i wiesz co jest najlepsze?sama sie obwinialam jaka glupia bylam ze sie nabralam,ale jaka moja w tym wina?koles nie mial na czole napisane "nie mozna mi ufac" "jestem ciulem" itp,wrecz przeciwnie..kazdy jest "przytul do rany" na poczatku..no ale moj obecny jest przeswietlony wzdluz i szerz,dobrowolnie sie nawet poddal sprawdzeniu ale rozumial to bo to wlasnie dobry i normalny czlowiek dziekuje za wysluchanie historyjki,wracam do swojego zycia,trzymta sie
Zgłoś wpis
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
Baileys napisał:
Anty jak juz sama napisalas jestes zaslepiona/ naiwna dziwucha. wiec nie wygarniaj teraz ludziom ktorzy by sie nie dali tak wykozystac jak ty.
Sama tego nie przeszlam bo nie jestem tak naiwna zaslepiona dziewuszka ktora z powodu zdesperowania , by nie zostac "satara panna " bieze co jej pod reke popadnie .
No ale mam nadzieje ze sie jednak otrzasniesz i dojdziesz kiedys do tego ze gdybys sama na to wszystko jemu nie pozwolila i byla troche alert to teraz nie wylewala bys swojej zlosci na forum dla obcych ci osob.

Wiem jedno: nigdy nie mozna mowic nigdy, tak samo jak nigdy nie mozna powiedziec, ze ja zawsze.... zycie moze nam czasem splatac figla... ale trzeba to przezyc na wlasnej skorze, syty glodnego nie zrozumie...
i naprawde nie trzeba byc naiwnym, zeby Cie cos takiego spotkalo...
Zgłoś wpis
682 Posty
anna ...
(wiedzma)
Latający Holender
Masz racje, niektórzy są niezłymi aktorami(aktorkami)...

Przepraszam,nie mogłam się powstrzymać ...
Zgłoś wpis
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
Mirku a Ty to pewnie miales jakies niemile doswiadczenia z kobietami, czy tez okazales sie byc naiwny....skoro tak krytykujesz plec piekna.... moze tez uwierzyles w jakies bajeczki....
pewnosci nigdy nie ma, w zyciu jest tylko pewne to, ze kiedys umrzemy...
nie wrzuca sie wszystkich do jednego worka
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
ale ty baileys glupia zdewociala baba jestes,tv trwam juz ci wode sodowa z mozgu zrobilo widac
nie bede sie z toba kwoko piescic bo i tak nie wypoziomuje sie u ciebie juz tak zakorzenionego gleboko (u ciebie chyba pecherza korzenie siegaja) tępego myslenia,szczesc boze +++
Zgłoś wpis
551 Postów

()
Latający Holender
schatje jak widac w poscie wyzej nic niedzieje sie z niczego i niestety niektozy sie sami prosza o takie sytuacje.
Zgłoś wpis
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
gratuluje w takim razie naprawde...
ale nie zapominaj, ze nie chwali sie dnia przed zachodem slonca...dobra rada
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Cos mi tu nie gra, gdyby ktos tak skrzywdzil kobiete to mysle ze zadzialala by tu kobieca solidarnosc i goscu byl by na widelcu, opisala bys nam go tu na pewno dokladnie mysle ze tak aby nawet jego zona sie dowiedziala, a tu nic chyba ze cos przeoczylem
Czyzbyscie byli z tej samej wsi i jest Ci wstyd,czy moze to wcale nie jest Polak
Zgłoś wpis
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
jaromazurr napisał:
Cos mi tu nie gra, gdyby ktos tak skrzywdzil kobiete to mysle ze zadzialala by tu kobieca solidarnosc i goscu byl by na widelcu, opisala bys nam go tu na pewno dokladnie mysle ze tak aby nawet jego zona sie dowiedziala, a tu nic chyba ze cos przeoczylem
Czyzbyscie byli z tej samej wsi i jest Ci wstyd,czy moze to wcale nie jest Polak

a moze Ty Jaro wiesz o kim mowa? czyzby meska solidarnosc sie odezwala?
mam bujna wyobraznie, wiec jesli tak nie jest to bez urazy...
Zgłoś wpis

Bliżej nas