Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
N ....... (5873 niezalogowanych)

()
Początkujacy
a wiesz kolku,ze i o tym pomyslalam twoje przemyslunki odpadaja,nie znasz konkretow wiec sobie to wyobrazaj na swoj sposob,gdyby baba byla jedza to zwiazku malzenskiego dawno by nie bylo,zreszta na rodzinnych fotkach ten pan wyglada na usatysfakcjowanego..nie wiem kolek co cie dreczy,nie mam zamiaru dyskutowac z toba o tobie i na twoje tematy,pisz sobie co ci sie podoba,nie zabraniam,ale ja tam nie bede z toba itp osobami grala w contre,a i nie jestem zobowiazana do podawania danych publicznie,temat jest przedstawieniem pewnej sytuacji a nie rozprawa sadowa czy wychowywaniem nastolatek,a jezeli jako taka bylaby zainteresowana kogo unikac,zeby sobie nerwow i przykrosci zaoszczedzic to odpowiem prywatnie.that's it
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
schat_je napisał:
Mirekb215 napisał:

No tak schat do tanga trzeba dwojga, ale trzeba wiedziec z kim zatanczyc. Dlatego nadal utrzymuje to ze trzeba sie kierowac logika a nie emocjami ...

a ja jestem i za logiką i za emocjami, jedno nie musi wykluczac drugiego...

Mysle, ze komus kto kieruje sie tylko logiką kiedys przestanie to wystarczac i w koncu zapragnie tez emocji.... i taki czy taka szuka wtedy wrazen na MN naprzyklad

schat, ale ty nie potrafisz lub nie chcesz zrozumiec pewnej rzeczy o ktorej ja pisze.Oczywisce ze trzeba oddawac sie emocjom, ale jesli jest sie pewnym ze druga osoba jest tego warta i tyle. Po prostu trzeba byc przezornym tym bardziej tutaj w holandii

Najzabawniejsze jest to ze bedac szczerym, pomocnym i milym gosciem to nigdy kobiety sie nie zdobedzie. Trzeba byc chujem i niegrzecznym chlopczykiem bo to wlasnie dziewczyny lubicie i poniej smutne a pozniej sa zale ze to taki a taki dran i zwyrodnialec. Jasnowidzem haha jak widze w jakie gowno kobiety sie wpieprzaja to wydaje mi sie ze naprawde kur.. rozumu brak a pozniej placza ze ona nie wiedziala jaki on byl. Prosze ciebie kase na komunie pozyczyc Najzabawniejsze jest to ze wam sie nie da tego wytlumaczyc i przemowic do rozumu bo kazda z was ma gdzies tam w glowie nawkladane z za mlodu bajki ze kiedys spotkacie tego jedynego ksiecia na bialym rumaku i w zlotej zbroij i bedziecie zyc dlugo i szczesliwie a milosc to wspaniale uczucie tylko nie widzicie ze bardziej was przyciaga ktos kto tak do konca was unika i chcecie go zdobyc wtedy mowicie ze jestescie zakochane bo on jest nie tak do konca w waszym zasiegu. To jest zwykla gra i tyle. Jesli sie ta gre opanuje do perfekcji mozna zdobyc kadza kobiete jesli nie jest sie brzydzszym od diabla. Pozdrawiam

p.s wedlug mnie bohater artykulu nie klamal on tylko flirtowal

A tak panowie o brazowej karnacji podrywaja nasze kobiety w egipcie i wykorzystuja na swoj sposob. Moze to cos was nauczy skrzywdzone kobiety. Zapraszam na seans

Zgłoś wpis

()
Początkujacy
nie dziwie sie ze taka jest twoja opinia,w koncu jestes facetem i nie bedziesz sobie sam plul w twarz,w twoim mniemaniu trzeba byc tym na CH zeby sobie dziewczyne zdobyc,sprawa charakteru,ja natomiast przeciwnie,nie bede najezdzac tak samo na rodzaj zenski tylko na facetow,opierajac sie na twoim twierdzeniu ,no i tutaj kolo sie zamyka i konsensusu brak..z jednym wyjatkiem,ze mi tam nikt za mlodu bajek nie wciskal,a tym bardziej nie wpajano mi w domu,ze mam "lubić" chamow i zwyrodnialcow i z takim wlasnie wychowaniem trwam sobie do dzis i nie rozumie co w takich facetach moze kobiete krecic,bo wedlug ciebie takich jest wiekszosc
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
.nie wiem kolek co cie dreczy,

jedna rzecza ktora mnie dreczy to jest to...
co ciebie to wszystko obchodzi co on robi
kto ci dal moralne prawo aby go oceniac
to co robi to jego prywatna sprawa
i gowno wszystkim do tego
amen
znalazla sie
specjalistka od moralnosci i oceniania innych
zajmij sie soba
pozdrawiam
Zgłoś wpis
551 Postów

()
Latający Holender
podzielam zdanie kolka ich wlasny interes ich wlasna dupa , co by moja w spokoju zostawili a reszta mnie nie interesuje .
Zyjmy i dajmy zyc a w jaki sposob to niech kazdy sam za siebie decyduje.
Zgłoś wpis
527 Postów
ZIBI L...
(ZIBI L)
Latający Holender
AntyMN napisał:
sa zonaci i dzieciaci,jada do Polski zobaczyc swoje pociechy i zonke, a po powrocie wracaja czym predzej na MN -żal!- wklejajac np zrobione przez córcie foto dokladnie obciete zeby czasem sie nie wydalo ze obok malzonka z obraczka na palcu stoi z drugim dzieciakiem.Jakim to trzeba byc zwyrodnialcem...! O ten kawałek to by pasował do mnie na szczęscie nie pożyczałem od nikogo kasy na komuniei jestem wierny jak pies swojej żoneczce
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
kolku
co mnie to obchodzi? duzo mnie to obchodzi i to nie twoja sprawa a moja ,
prawo moralne?hahaha zajac sie soba?wlasnie to robie,nie pozwole sobie zeby kretyn jakis niedosc ze mi zycie zmarnowal swego czasu robil to w dalszym ciagu innym a ja zebym obojetnie na to patrzyla!,a zreszta skoro ty nie rozumiesz to nie musisz sie produkowac,ja swoje powiedzialam,niech typa sumienie do konca zycia dreczy,brak wstydu i szacunku do kobiet,kultura podworkowa,szkoda ze jego corki tego nie widza,jak on moze im w oczy patrzec..patologia,ale niech bedzie jego sprawa,ja se powiedzialam co dawno chcialam,ale okazji nie bylo,a tak na marginesie,pozbieralam sie u boku mojego obecnego narzeczonego,ktory nie musial byc CH czy nie wiadomo jakim macho zeby mu ulec Mirku!!

ej baileys ich wlasna sprawa i dupa a inni cierpia ,fajnie co? nikt nie zrozumie poki na swojej wlasnej dupie nie doswiadczy i nie przejdzie podobnych ekscesow,ale co tam sa rozni ludzie,faceci skurwiele,jakies tam lambodziary of zo no a pozostali to obojetni i bezduszni ,bo jakos nikt nie wspomnial ze gdzies tam pomiedzy sa jeszcze normalni,wierni,godni zaufania itp itd ludzie,no coz life is brutal,pffff .Zegnam panstwa
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
AntyMNMF napisał:
[quote]kolku
co mnie to obchodzi? duzo mnie to obchodzi i to nie twoja sprawa a moja ,
prawo moralne?hahaha zajac sie soba?wlasnie to robie,nie pozwole sobie zeby kretyn jakis niedosc ze mi zycie zmarnowal swego czasu robil to w dalszym ciagu innym a ja zebym obojetnie na to patrzyla!,a zreszta skoro ty nie rozumiesz to nie musisz sie produkowac,ja swoje powiedzialam,niech typa sumienie do konca zycia dreczy,brak wstydu i szacunku do kobiet,kultura podworkowa,szkoda ze jego corki tego nie widza,jak on moze im w oczy patrzec..patologia,ale niech bedzie jego sprawa,ja se powiedzialam co dawno chcialam,ale okazji nie bylo,a tak na marginesie,pozbieralam sie u boku mojego obecnego narzeczonego,ktory nie musial byc CH czy nie wiadomo jakim macho zeby mu ulec Mirku!!

ej baileys ich wlasna sprawa i dupa a inni cierpia ,fajnie co? nikt nie zrozumie poki na swojej wlasnej dupie nie doswiadczy i nie przejdzie podobnych ekscesow,ale co tam sa rozni ludzie,faceci skurwiele,jakies tam lambodziary of zo no a pozostali to obojetni i bezduszni ,bo jakos nikt nie wspomnial ze gdzies tam pomiedzy sa jeszcze normalni,wierni,godni zaufania itp itd ludzie,no coz life is brutal,pffff .Zegnam panstwa[/quote

tak wlasnie myslalem !!!
inaczej tak bys na niego nie napadla !!!
przykro mi choc nie wiem czy powinno
pozdrawiam kolek
i zycze wiecej szczescia w nowym zwiazku
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Widzisz Anty wlasnie o tym caly czas wczesniej pisalem i tym razem napisze jeszcze w inny sposob. Dlaczego dopiero po wszystkim zobaczylas zrozumialas ze gosc byl jaki byl?? Dlaczego tego nie zauwazylas i nnych rzeczy w trakcie kiedy toba sie bawil. Pozbieralas sie u boku swojego obecnego bo zrozumialas ze z chujem ci dobrze nie bedzie dlaczego wczesniej nie zauwazalas tego normalnego???

Z jedna rzecza sie z toba zgodze ze kto na wlasnej dupie nie poznal to nie zrozumie. Pozdrawiam i powodzenie zycze w zwiazku
Zgłoś wpis
551 Postów

()
Latający Holender
Anty jak juz sama napisalas jestes zaslepiona/ naiwna dziwucha. wiec nie wygarniaj teraz ludziom ktorzy by sie nie dali tak wykozystac jak ty.
Sama tego nie przeszlam bo nie jestem tak naiwna zaslepiona dziewuszka ktora z powodu zdesperowania , by nie zostac "satara panna " bieze co jej pod reke popadnie .
No ale mam nadzieje ze sie jednak otrzasniesz i dojdziesz kiedys do tego ze gdybys sama na to wszystko jemu nie pozwolila i byla troche alert to teraz nie wylewala bys swojej zlosci na forum dla obcych ci osob.
Zgłoś wpis

Bliżej nas