Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
N ....... (5878 niezalogowanych)
750 Postów
Latający Holender
Jaki nick "AntyMN" To Ci wytlumacze kobietko ze sa takie typy czlowieka i nie tylko faceci a zdrada byla,jest i bedzie..Nie wiem co masz do MN i ogolnie do internetu bo rownie dobrze moze kogos poznac na ulicy,w sklepie czy imprezie..ma ochote zdradzic to i tak to zrobi nawet jak mu kabel od netu przetniesz Aha i lambadziar to tez tutaj nie brakuje
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Blondyn napisał:
Jaki nick "AntyMN" To Ci wytlumacze kobietko ze sa takie typy czlowieka i nie tylko faceci a zdrada byla,jest i bedzie..Nie wiem co masz do MN i ogolnie do internetu bo rownie dobrze moze kogos poznac na ulicy,w sklepie czy imprezie..ma ochote zdradzic to i tak to zrobi nawet jak mu kabel od netu przetniesz Aha i lambadziar to tez tutaj nie brakuje

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
A kto to jest lambadziara Krzysiu ?
pytam powaznie !!!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
schat_je napisał:
[quote]Mirekb215 napisał:
Bo zamiast myslec cipká lajdaczká to tez trzeba czasami pomyslec glowa a pozniej lament bo on byl taki fajny i takie ladnie sie usmiechal a oczy to jak wegliki takie czarne

No tak, wg Ciebie to on swiety, a ona ta zla.... do tanga trzeba dwojga.
A autor wątku opisuje sytuacje, ze ona nie wiedziala, ze on jest zonaty, twierdzil, ze jest kawalerem...
Nie rozumiem czegos takiego, takiego zycia w klamstwie i prowadzenia podwojnego zycia...
Po co sie zenic czy wychodzic za mąz, jesli sie nie doroslo do takiej roli...
nie uklada sie to mozna sie rozstac, po co zyc w klamstwie i ranic innych, a tak naprawde taki ktos to najwieksza krzywde robi sobie. W przyrodzie nic nie ginie i wczesniej czy pozniej zarowno dobro czy zlo do nas wroci...
No tak, ale nie kazdego stac na szczerosc w kazdej sytuacji...

No tak schat do tanga trzeba dwojga, ale trzeba wiedziec z kim zatanczyc. Dlatego nadal utrzymuje to ze trzeba sie kierowac logika a nie emocjami a nie jak wy kobiety w zwyczaju macie najpierw emocjami a pozniej sobie to logicznie probujecie usprawiedliwic bardzo naciagajac te usprawiedliwienia Nie twierdze w tym przypadku ze ona zla a on dobry, absolutnie.Kazdy przypadek jest inny chociaz oparty na tej samej ramie czyli jeden ruch.. a druga osoba jest ruch...a Pozdr

Hahaha Lambadziara tez mnie to zainteresowalo
Zgłoś wpis
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
Mirekb215 napisał:

No tak schat do tanga trzeba dwojga, ale trzeba wiedziec z kim zatanczyc. Dlatego nadal utrzymuje to ze trzeba sie kierowac logika a nie emocjami ...

a ja jestem i za logiką i za emocjami, jedno nie musi wykluczac drugiego...

Mysle, ze komus kto kieruje sie tylko logiką kiedys przestanie to wystarczac i w koncu zapragnie tez emocji.... i taki czy taka szuka wtedy wrazen na MN naprzyklad
Zgłoś wpis
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
i zacytuje tutaj jeszcze;

"ufajmy sobie, ale tez kontrolujmy "
Zgłoś wpis
220 Postów
ark .
(ark)
Doświadczony forumowicz
przecież sprawdzenie gościa na NK to łatwiejsze niż .....
A inna sprawy ,tak jak cebula my faceci mamy warstwy .....
A ten jeden to był drań jeden ,uwodziciel bez honoru
temat ,że
t
w pl jeden taki kameruńczyk przez rok zaraził HIF ponad setkę kobiet ,w większości mężatek
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
z tego co ja zrozumialem to jest na portalu jakis gosc
ktory w polsce ma rodzine a tu podaje sie za kawalera
i bajeruje dziewczyny
naprawde przerazajace !!!!!!!
to zwyrodnialec prawdziwy
ja jak bym go spotkal to bym chyba mu gardlo podgryzl
a pytanie brzmi
co komu do tego co on robi ???
moze ktos mi odpowie ?????????????????????????????
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
blondyn---
a co tu ma nick do rzeczy czy sprawa internetu?to jest w tym temacie akurat obojetne,a to ze sa tu delikatnie mowiac dranie czy cytuje:twoje tzw "lambadziary" to mnie rowniez najmniej interesuje bo takich ludzi rzeczywiscie mozna poznac w roznym otoczeniu nawet nie majac dostepu do internetu.Poza tym,ja tutaj nic nie uogolniam,nie napisalam przeciez jacy to Polacy sa itp itd tylko posluguje sie konkretnym ,jedynym przykladem.Ale jak to sie mowi,walnij w stół to sie nozyce odezwa,ja ciebie tu nie atakuje a mam wrazenie jakbys sie bronil,jakby to ciebie temat dotyczyl.
Schatje --- jest jak piszesz...
Mirek ---- gdybym byla jasnowidzem to bym sie poniekad zgodzila z Twoja wypowiedzia,a nawet intuicja ktora natura dała kobietom, aby mogły przeczuć u mężczyzn zamiary, które nigdy nie przemknęły im przez głowę sie tu nie zdala,bo mozna byc i ostroznym i nieufnym do konca a i tak pewnych rzeczy nie da sie przewidziec zwlaszcza kiedy ktos jak w tym wypadku posiada nadprzyrodzona zdolnosc do oddychania klamstwem zamiast tlenem ,bo to mu jest chyba do zycia potrzebne ,nie zwazajac przy tym na skutki i uczucia osob drugich..
Reszta moze miec swoje wlasne zdanie,wasza klawiatura-wasze sumienie
Kolek--- jezeli tobie nic do tego to spoko,jestes facetem wiec ten problem ciebie nie dotyczy i moze to po tobie splywac jak wiekszosci dlatego badz pozdrowiony!tylko moze plci przeciwnej cos to da do zrozumienia..Nauk tu nie daje ani nikogo nie uswiadamiam ,bo kazdy ma swoj rozum itp ale,przytaczam jedynie zwykly przyklad zyciowy,ktorego nie nakazuje komentowac bo takie niby prawa forum i nie prosze sie tutaj o wszczecie bitwy na slowa itp...to tyle Adios
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
Jak Ciebie to najmniej interesuje lub jest obojetne to po co to na forum piszesz???Wiec badz pozdrowiona!Aha tak,tak bronie sie i temat mnie dotyczy
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
!tylko moze plci przeciwnej cos to da do zrozumienia..

a co niby by mialo dac ?????
jesli juz poruszasz taki temat niby w trosce o dziewczyny
to napisz kto to jest z przestroga aby na niego uwazaly
bo to (wedlug ciebie ) oszust i zwyrodnialec

a moze gosciu jest nieszczesliwy w malzenstwie
i szuka tej jednej jedynej ktora pokocha i dla ktorej sie rozwiedzie
i uwolni np.. od zony jedzy
(o tym nie pomyslalas ??? )
Zgłoś wpis

Bliżej nas