blondyn---
a co tu ma nick do rzeczy czy sprawa internetu?to jest w tym temacie akurat obojetne,a to ze sa tu delikatnie mowiac dranie
czy cytuje:twoje tzw "lambadziary" to mnie rowniez najmniej interesuje bo takich ludzi rzeczywiscie mozna poznac w roznym otoczeniu nawet nie majac dostepu do internetu.Poza tym,ja tutaj nic nie uogolniam,nie napisalam przeciez jacy to Polacy sa itp itd tylko posluguje sie konkretnym ,jedynym przykladem.Ale jak to sie mowi,walnij w stół to sie nozyce odezwa,ja ciebie tu nie atakuje a mam wrazenie jakbys sie bronil,jakby to ciebie temat dotyczyl.
Schatje --- jest jak piszesz...
Mirek ---- gdybym byla jasnowidzem to bym sie poniekad zgodzila z Twoja wypowiedzia,a nawet intuicja ktora natura dała kobietom, aby mogły przeczuć u mężczyzn zamiary, które nigdy nie przemknęły im przez głowę sie tu nie zdala,bo mozna byc i ostroznym i nieufnym do konca a i tak pewnych rzeczy nie da sie przewidziec zwlaszcza kiedy ktos jak w tym wypadku posiada nadprzyrodzona zdolnosc do oddychania klamstwem zamiast tlenem ,bo to mu jest chyba do zycia potrzebne ,nie zwazajac przy tym na skutki i uczucia osob drugich..
Reszta moze miec swoje wlasne zdanie,wasza klawiatura-wasze sumienie
Kolek--- jezeli tobie nic do tego to spoko,jestes facetem wiec ten problem ciebie nie dotyczy i moze to po tobie splywac jak wiekszosci dlatego badz pozdrowiony!tylko moze plci przeciwnej cos to da do zrozumienia..Nauk tu nie daje ani nikogo nie uswiadamiam ,bo kazdy ma swoj rozum itp ale,przytaczam jedynie zwykly przyklad zyciowy,ktorego nie nakazuje komentowac bo takie niby prawa forum i nie prosze sie tutaj o wszczecie bitwy na slowa itp...to tyle Adios