Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

()
Nie dziwię się Holendrom że mają o Nas takie zdanie. W moje okolice do pracy przyjeżdża młodzież. Większość to są studenci którzy przyjadą na dwa trzy miesiące do pracy i nie potrafią się zachować!! Zachowują się jak dzicz!! Nie wszyscy ale większość młodych przyjeżdża do Holandii bo jest tutaj legalizacja. Mogą swobodnie i bezstresowo zapalić marihuanę. Piją i palą do upadłego. Nie mają umiaru!! Po za tym są bardzo agresywni po alkoholu. Chodzą na imprezy i zaczepiają spokojnych ludzi. Do większąści klubów My Polacy nie mamy wstępu. Wszystko dzięki naszym rodakom, którzy jak dzikie zwierzęta wypuszczone na wolność nie potrafią sie zachować! Więc pretensje możemy mieć do Naszych rodaków! Nie wstydzę się że jestem Polakiem i nawet nie staram się tego ukrywać. Niech Holendrzy widzą że z Polski przyjeżdzają także porządni ludzie!

()
Witam,
Porownanie nas do Marokanczykow, jest przesada, oznaka kompletnej nieznajomosci nas jako narodu, swiadczy o krtokowzrocznosci...ale w sumie to tylko Holendrzy...

Nie ma narodow idealnych, a moze sa... ale o takich sie nie mowi... bo nie ma o czym... Nudy
Polacy przywiezli do Holandii Caly swoj "koloryt", dobre i zle cechy, nasze krajowe "piekielko", ktore jest dobrym sposobem aby chociaz na chwile odwrocic uwage Holendrow od ich codzinnych problemow. Na wiele zasluzylismy (a raczej zasluzyl nieweielki %), reszte dostalismy "w kredycie".
Pozdrawiam
K. Borsuk
jarek xxx
(jarek1970)
Początkujacy
bo polak polaka za 1euro spszedatakie to som ludzie dna
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Mieszkam w Holandii od 1969 roku,zaraz po maturze, tu skonczylem szkole,odbylem
wojsko w pracy dosluzylem sie managerskiego stanowiska (powoli szykuje sie do
wczesniejszej emerytury) nigdy nie bylem traktowany jako obcy - no ale na
szacunek trzeba sobie zasluzyc - nie zachowywac sie jak wlasnie Marokanczycy i
przede wszystkim nie wchodzic w komitywe z byle kim,by nie stac sie byle czym!

()
Początkujacy
za gloszenie takich, widocznie bardzo niewlasciwych pogladow wyrzucono mnie z kilku polskich forow dyskusyjnych w Holandii

()
Początkujacy
To, że ktoś się nachlał, że ukradł, że upodlił nie znaczy, że kraj z którego pochodzi jest zły nic nie warty, że trzeba się go wstydzić i opluwać. W każdym kraju są tacy ludzie jest to jakdgyby naturalną częścią życia. Ale jeżeli są ludzie, którzy wstydzą się własnego kraju dla mnie są takimi samymi jak Ci co piją i kradną. Poprawną swoją postawą i życiem a nadewszystko podkreślaniem że jestem Polakiem daję dowód tego że nasz kraj jest krajem pięknym i wspaniałym. Ci co wyżekacie się własnego kraju na przykładzie takich epizodów odpowiedzcie sobie na pytanie - cóż ja wiem o Polsce? Brawo Johen można powiedzieć sobie przykrą prawdę ale nikt nie ma prawa pluć na kraj który jest jego ojczyzną. Popatrzcie na wizerunek białego orła na waszym dokumencie. Czy on na to zasłużył? To chluba naszych pokoleń i uszanyjmy to.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
holenderzy jebani

()
Początkujacy
wstydzicie sie wlasnego kraju, jestescie pojebani
4 Posty
Michał O
(ParariraMistrzu)
Początkujacy
Przyjedzie 5 takich idiotów (pff żeby tylko) wstydu tylko narobią i sami widzicie...
Zgłoś wpis
4 Posty

()
Początkujacy
czytam to i jestem w szoku.jestem tu 3 lata i holendrzy mnie szanuja,bo na szacunek trzeba zasluzyc,pozdrowienia dla polonii

Bliżej nas