Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

()
No bo to prawda. A moze i gorzej.Najechalo sie tego tutaj. Az wstyd sie przyznac, ze to rodacy.Chamstwo polakow nie ma granic ani tu w Holandii, ani w Polsce. Wystarczy jechac polskimi drogami, a zaraz widac ten prymitywizm, to chamstwo, ta glupia brawure.A kto siedzi za kierownica????? same burale, same tempe burale.

()
Mam nadzieje, ze jak do wladzy dojdzie juz prawica, zrobi porzadek z tym polskim chamstwem,cwaniakami, zlodziejami kretaczami, naciagaczami, ze w miare szybko beda ich wysylac do Polski. Nie dosc, ze zabieraja im prace, to jeszcze naciagaja panstwo i fiskusa. Holender ma placic polak??? wszystko mu sie nalezy.A won stad dziady pieprzone.
Gerrit Blaugrana
(gerrit_blaugrana)
Początkujacy
... ostatnio gdy rozmawialem z dobrze ustawionym holendrem w sprawie stawki godzinowej za prace - on sam do mnie w pewnym momencie powiedzial,ze "..my holendrzy was polakow - juz od lat - jawnie wykorzystujemy"..z moich obserwacji wynika,ze oni są dokladnie tacy sami jak my - i wszystko co sie tutaj w Holandii odbywa - jest dokladnie takie samo jak Polsce - jedynie w ładniejszym opakowaniu - mam gospode niedaleko domu w ktorym tu mieszkam,wiec widze -jak potrafją całą noc - awanturowac sie na ulicy -..ale fakt - co niektorzy polacy tutaj - przeginają pałę..dlatego tez coraz ciezej tu polanskiemu - znalezc robotę..W bardzo duzym stopniu - Biura pracy z Polski - sciągają tu bardzo trefny materiał - lazi po polu taki odpad z Polski - wychla tanie piwsko i rzuca puszki gdzie popadnie - a przeciez oni to wszystko widzą i mówią pozniej miedzy sobą o tym..
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Holendrzy z natury sa PROSTAKAMI I CHAMAMI, zadufanymi w sobie bez powodu.Upokarzaja dla zasady, ze sa u siebie, Polacy to druga kategoria. To przyklad skretynienia narodowego, plus super tchorzostwo.Leker ete, leker pope, leker splapen-konkluzja iQ holenderskich debili.Osobiscie lubie ten kraj, natomiast to, co zamieszkuje ten kraj, jest chore , niewyksztalcone i durne.

()
Początkujacy
dzieki temu holedrzy niezbyt wyksztalcony i ogarniety intelektualnie narod przetrwal

()
Początkujacy
OD 6 MIES PRZEBYWAM W HOL.JEZYK SIE TROCHE UCZE BRANZOWO KROTKI DLUGI CIEPLY ZIMNY ITD KILKA DNI TEMU PADLAM OFIARA WYSMIANIA ZE ROBIE Z SIEBIE BLAZNA ZE NIE UMIEM DOBRZE PO HOLENDERSKU I ZE ROZMAWIAM Z HOLENDERKAMI NIE UMIEM PO ANGIELSKU TO IMPROWIZUJE I UCZE SIE -SLUCHAM BO INACZEJ -DUII i to polka wstyd siedzi z holendrem chodzi do szkoly i uwaza ze jest jedyna polka ktora po holendersku rozmawia czyli ja dla niej to konkurencja szok o co tu chodzi holedrzy mnie chwala ze duzo juz mowie w krotkim czasie a polka jazda nie wiem jak to rozwiazac aby przestala sie nasmiewac obgadywac szok nigdy nie bylam w takiej sytuacji nie potrafie sobie poradzic czuje sie osaczona i zagubiona i dziekuje za te forum za was ze moge sie poradzic wyzalic pozdrawiam was serdecznie i zycze wytrwalosci i sily ktorej mi brak ;-[

()
Początkujacy
wlasnie przeczytalam wyzej wypowiedz kochajacego poske wiecie co jest dla mnie dziwne ze w polsce spotkalam setki ludzi i ani 1 osoba nie powiedziala ze ja kocha ze poska jest wspaniala polacy wszyscy stekaja i narzekaja az do dzis szok 1 na milion kocha polske biedny jestes wiesz sam calkiem sam wiecie ja moze ja za cos kochalam przyrode zwierzeta reszta bez komentarza

()
Początkujacy
Dziwne jesteśmy Polakami,a sami na siebie nawalamy,jak wszędzie są skurwie** dobrzy ludzie i to bez względu na nacie.Mieszkam w Holandii 2lata i mam znajomych Marokańczyków,Turków,Holendrów i czarnoskórych i traktuje ich bez różnicy,jeżeli któryś jest gnojem to olewam,ale nie nawalam na całą nacje że jest zła.To że jestem w Holandii i że stara Holenderka mi ukradła portfel z kieszeni to znaczy że wszyscy Holendrzy kradną??Nie!!!!Dlatego nie biorę odpowiedzialności za innych ludzi i sram na to co inni wyprawiają i jestem dumny z tego kim jestem.I mam w du**e co piszą jakieś brukowce,niech spojrzą na swój naród potem oceniają inny.

()
Początkujacy
"Kut Marrokannen"to młodzi ludzie, którzy zakłócją porządek publiczny i naruszają prawo.To mówi samo za siebie młodzi Holenderscy rasiści ,którzy piszą brednie,a gazeta to publikuje,to świadczy o poziomie tego brukowca..totalne brednie...

()
Początkujacy
holendrzy
to zwykle zpachlone araraganskie nadente palcki.to nie są ludzie to mutanty .wystrczy isc na holendrska iprezke aby zobaczycyc ze to zimne bezduszne trupy

Bliżej nas