Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
4 Posty
renata n
(twent)
Początkujacy
ja nie narzekam, pracuje wyłącznie z holendrami, którzy pomimo pewnych braków w ogarnianiu całości są bardzo otwarci na obcokrajowców (jak widać różnie jest z tym dlatego nie warto generalizować). trzeba się więc cieszyć że niektórym nie chcę się pracować, dzięki temu jest jeszcze więcej pracy. trudno myśleć pozytywnie pracując przez biuro od którego się jest w pełni zależnym i które kradnie nam nasze pieniądze-to może być jakiś początek na pierwsze pare miesięcy. dalej jednak trzeba sę torowac drogę, uczyć języka jesli mysli sie tu zostac
Zgłoś wpis
4 Posty

()
Początkujacy
ja mysle ze to Polska jest najbardziej falszywym i zlodziejskim krajem w EU!!!Mieszkam w Holandii 15 lat moja dwojka dzieci pokonczyli tu uniwersytet bez zadnych problemow i na lepszych waronkach jak w Polsce.Ja rowniez mam dobra i za dobra place prace oczywiscie najpierw nauczylam sie jezyka ,co jest nie tylko tutaj wazne, ale w kazdym kraju EU.Sa narzekania na biura pracy,ale z tego co wiem,to polak- polaka okrada,bo to oni min.prowadza takie biura.
4 Posty

()
Początkujacy
polacy to najbardziej narzekajacy narod.a jezeli komus cos nie pasuje,to nie musi tu siedziec.Wpolsce riwniez brakuje rak do pracy i byc moze lepiej platna?
4 Posty

()
Początkujacy
narzekacie ze malo zarabiacie,ale i tak wszystko przepijacie,a takich znam a do zony wydzwaniaja ze nie dostali wyplaty.....i.t.d.....i.t.d.

()
Początkujacy
wynajmuje duzy dom,2 auta (dobre),fast contract,dobry język,żona pracuje,dzieci chodzą do szkoły-język perfekt .
Wy weżcie się za siebie a nie tylko biadolić.
Jak jedziecie do PL to wam 1 euro szkoda na hamburgera (kur..a w Polsce za 4 zł to bym miał hamburgera hoho)
Jak słyszę Polaka w markecie to spi....m na 2 koniec bo na pewno nie powie kasjerce Dank u wel,Thank you,Danke schon,Spasiba,albo nawet Dziękuję po polsku ale z uśmiechem.Tylko dzikie spojrzenie i do reklamówki chleb za .49 i,kartofle,jajka i zgrzewka najtańszego piwa.Nie chcę nikomu ubliżać,też mieszkałem w kempingu i kupowałem najtańsze piwo.Chodzi mi o pewne cechy dzięki którym rozpoznają nas ze 100m a w robocie dymają.
PS Nie schodząc na pauzę nie zarobi się więcej ani nie zdobędzie uznania u szefa!On będzie zszokowany waszą głupotą!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
przedmówca sprawił że sram po ścianach

()
Początkujacy
Polaków widać z daleka, to fakt.Najtańsze piwa z lidla w reklamówkach narowerach, wąsy, specyficzny chód i co tam jeszcze. Kto co tutaj osiągnął - każdy może się przechwalać. Kto nie ma czym ten nie napisze... Każdy ponosi konsekwencje swoich decyzji. Czy to będzie dyplom dwóch córek na ścianie, czy nic na koncie po 4 latach pobytu - konsekwencje są. Mam nadzieję i wierzę w to, że w taki czy inny sposób odpowiedzialni za to co się tutaj dzieje ludzie, poniosą konsekwencje za społeczne przyzwolenie na traktowanie nas - ludzi którzy dla nich (na nich) pracują. Jakakolwiek by to praca/płaca nie była.

Bliżej nas