Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

Nowy holenderski rząd zaostrzy przywileje imigrantów - Holandia

Darek W
(fircyk32)
Początkujacy
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Nowy holenderski rząd zaostrzy przywileje imigrantów
a ja jestem za , chodzaa ulicami jezdza chodniakami bo im ta burka swiat zaslania... po za tym nie widac czy sie ci patrza w oczy czy nie i az strach im mowic heyah!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Ja również jestem za,już dawno powinni coś z tym zrobić.....
Bardzo dużo burek w Nl,za dużo...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
skończy się siedzenie w domach,do pracy będą się musieli wziąć,a nie tylko dzieci mnożą i zasiłki ciągną...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
jestescie za? ale za czym? za ograniczeniem liczby emigrantow w tym kraju ? jesli tak to uwazacie sie za lepszych tylko dlatego ze jestescie z bloku wschodniego a nie np z afryki? bez sensu ,wilders to nacjonalista i nie widzi roznicy miedzy polakami ,rumunami czy turkami.

()
Początkujacy
RE: "skończy się siedzenie w domach,do pracy będą się musieli wziąć,a nie
tylko dzieci mnożą i zasiłki ciągną..."

Mowa o 21% (niet-westerse allochtonen) wiec rodaka z rp mozna do tej grupy doliczyc, 79% to holendrzy ciagna
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
RE: "Bardzo dużo
burek w Nl,za dużo..."

Hmmm to juz wole pare burek niz Polskiego alkoholika za kierownica -- stosownie wieksze zagrozenie moim zdaniem Btw babcie w Polsce tez chusty na glowie nosza 'Turkey style' i ludzie nie nazekaja.

PS. Wilders uwaza Polakow za nowych Marokanczykow, widac ze osoby na tym forum sa dobrze geïntegreerd.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
duża ilość polaków próbuje się integrować i mają racje a jak ktoś chce oddawać kase do belastingu za prace a kto inny darmo ją dostaje to już tragedia a kto uważa że polacy to "nowi marokańcy" to pewnie sam się tak czuje, hehe, salo malykum

()
Początkujacy
Moim zdaniem "chustki" moga sobie nosic ale nie burka!!
www.google.nl/images?q=burka&oe=utf-...biw=1024&bih=402
Zgłoś wpis

Bliżej nas