" Abra , pzreczytalem juz setki takich wypocin jak twoje na roznych forach ale za
to nigdy , przenigdy nikt nie napisal po co by go mieli ruscy zabic skoro za 5
miesiecy mial pzregrac wybory ?
"
Czy by przegrał to tego nie może nikt wiedzieć, jego brat uzyskał wynik bardzo wysoki, tu się chyba zgodzisz, a z nich dwóch akurat był o wiele mniej lubiany. Z resztą zemsta nie ma nic wspólnego z tym czy ktoś ma władze czy nie, tylko kim się stał dla narodów wschodnich, Wałęsa dawno nie jest prezydentem ale symbolem po dziś dzień.
Co do tego po co miał by zginąć ??? To proste z zemsty, bo nasz prezydent jednoczył skrupulatnie narody bloku wschodniego i był jedynym, ktróry w takim stopniu sprzeciwiał się polityce ekonomicznej i militarnej Rosji. Sprzeciwiał się niekorzystnym planom co do gazociągu a nie wiem czy wiesz że dziś buduje się jeden przez nasze może, gdzie duże statki już nie wpłyną bo rura ma iść na głębokości około 17 metrów. Przypomnę pomarańczową rewolucję na Ukrainie, a dziś nie wiem czy ktokolwiek wie żądzą tam wystraszeni zwolennicy Rosji i wyprzedają krajowy interes ( szczegółów ciągle szukam, zainteresowani sami znajdą )
I na miłość boską przestańcie wiązać te całe zdarzenie z politycznymi poglądami bo ja wyrażam swoje opinie i swoje zdanie po przeanalizowaniu wielu punktów widzenia.
A tak na marginesie bądź tak miły przynajmniej mieć wątpliwość, ja jestem otwarty na to że mogę się mylić, a wy ???