Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

Bezrobotni Polacy muszą opuścić Holandię - Holandia

()
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Bezrobotni Polacy muszą opuścić Holandię
Moim zdaniem to nie sprawiedliwe,jak można nas porównywać z cyganami?!to niech dadzą fast kontrakty to nikt nie będzie bezrobotny
Jareczek Z..
(Jarek@30)
Początkujacy
Niech sobie przypomna o problemach z Marokancami i Portugalami!!!Nazekali na nich a teraz nas porownuja z Jakimis Bulgarami i Rumunami!Pogielo ich Niezle!!!Niech sie ciesza ze wogule ktos na nich robi bo dzieki obco krajowca maja to co teraz maja!Bogaca sie na innych ktorym placa 5 euro na godz..lub 7euro!Niech Holendrowi dadza tyle to ich wysmieje!!!Barany!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Co wy nie widzice ze gosc chce wskoczyc na stolek i zyskac w oczach holendrow poprzez takie gadanie, teraz to najlepszy temat aby uzyskac poparcie w polityce.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Pomieszkałem w Holandii ponad dwa lata.
Holendrzy to spokojni fajni ludzie. Bydło przyjeżdżające ze wschodu zaśmieca swoim zachowaniem krajobraz tego kraju.Większość Polaków jest OK ale przyjechało tam tylu lumpów z PL że wyrobili opinię nam wszystkim.Zachowują się tak jak by z łańcuchów pozrywali, Polaka za granicą wyróżnia jedno ciągle powtarzane słowo KURWA to jest nasza wizytówka. Dlaczego tak się różnimy ?
Większość społeczeństwa Holenderskiego już setki lat temu mieszkało w miastach. Większość Polaków zamieszkała w mieście w ubiegłym stuleciu. Wnioski niech sobie każdy sam wyciągnie.
Bartek XXXXXXXXXX
(BartekSS)
Początkujacy
Porównują nas do Rumunów czy Bułgarów bo tak sie "zachowujemy"... Nie wiem jak u was ale tam gdzie ja mieszkalem w Holandii wiekszość ludzi tylko patrzy jak tu sie nie narobic a zarobić... większośc z nich musiala uciekac z polski, jesli nie wyjazd to kilkuletnie "sanatorium" na koszt państwa... Mając wyrok, nie cieżko o to samo za granicą... Dlatego coraz wiecej biur pracy wymaga niekaralności...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Jak by to było takie proste to by w Polsce bezrobocie zniknęło trzeba polskim politykom za proponować żeby wszystkich bezrobotnych wysłali do europy (widzicie jakie to proste)

()
Początkujacy
nie wszyscy jesteśmy tacy sami ale większość psuje opinie tym normalnym z tym że normal jest nas garstka
Wracając z pracy autem trąbi na mnie bus pl bo nie lece 80
Wjeżdżam do miasta stoi bus,potrącił skuter kierowca pijany w kajdanach godzina 16
Ludzie jade na drugi dzień polska samochód wjechał na rondo w drugą stronę kto polska pijana godzina uwaga 6 -15
Zgłoś wpis
Huligan Huliganowy
(wojtek31)
Początkujacy
Mam pełne prawo mieszkać i pracować w Holandii płace tutaj podatki , nie łamię prawa i jest uczciwym człowiekiem . Uważam że to czysta dyskryminacja pisząc w ten sposób o ludziach pochodzących z Polski którzy po przez ciężką pracę tutaj podnieśli rynek gospodarczy , tylko Polacy pracuję na najcięższych stanowiskach pracy i zgadzają się na najniższą stawkę godzinową . Uważam że brak skrupulatnych wiadomości pan daleko przekroczył granicę smaku tej wypowiedzi aż się rwie pozwać pana do sądu . Wrzucanie wszystkich do jednego worka uważam że krzywdzące i poniżające .
Zgłoś wpis
475 Postów
Patboy !!!
(Patboy)
Latający Holender
Drodzy czytelnicy.
Im nie chodzi o porownanie Polakow z Rumunem czy z Bulgarem
Niestety wszysko co kiedys bylo komunistyczne jest dla nich Oostblok.HA ha ja sie zawsze z tego smieje i zadaje im jedno pytanie: Jak byscie sie czuli jak ktos by was porownal z Niemcem?
A jezeli chodzi o te naduzywanie goscinnosci hmmm .... coz na to powiedziec? Wszedzie gdzie jest mowa o wielkiej emigracji sa niestety problemy, nie przez wiekrzosc ale przez mala asocjalna grupe!
Jak bysmy my sadzili o naprzyklad Rosjanach co co chwile cuda robili by w Polsce?
Zgłoś wpis
475 Postów

()
Latający Holender
granice powinny byc zamkniete tak jak przez 2007 wtedy był szacunek i spokuj dla nas w NL a teraz... jaka maja polacy opinie??a jaka była kiedys.a teraz poprostu białe murzyny

Bliżej nas