Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

()
sobie wymyślą, że taka ładna to się pewnie puszczała z każdym lepszym a do pracy za granicą chciała zarabiać dupą... itp itd. Wcale mnie to nie zdziwi bo już kilka podobnych komentarzy przeczytałam. Rodzino zaginionej nie przejmujcie się takimi komentarzami bo to nie ma sensu. Znacie swoją Agatę i wiecie jakie ona ma wartości i nie ważne co ludzie piszą ale szukacie jej bo ją kochacie, bo jej Wam brakuje, bo to wasza rodzina... każdy dzień wydaje się dniem straconym ale proszę pamiętać nie traćcie nadziei i wiary w to że ona się odnajdzie cała i zdrowa. Nie traćcie nadziei... Ja też nie straciłam.
Pozdrawiam

()
agata pojechala tam do swojego chlopaka , ale nie rozumiem czy ona wysiadla z tymi bagazami ?troche dziwnie to napisali i tak malo i wgl o tym nie mowia a o iwonie glosno bylo .

()
dziewczyna odnalazła się cała i zdrowa, po prostu "zapomniała' zadzwonić do rodziców... ja nie wiem co dziewucha ma w głowie,że nie powiadomiła rodziny, że dotarła na miejsce...

Bliżej nas