Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
9 Postów

()
Początkujacy
Hej!
Ja jestem w Belgii od jakiegos dobrego roku, w tym niestety ok. 6 mies. spedzilam w Polsce, wiec mozna powiedziec, ze jestem tu jakies 8 miesiecy.
Jezyka nieznam, na nauke musze czekac do wrzesnia, bo zglosilam sie zbyt poznow w tym roku.
Chcialabym podjac tu jakas prace ale bez jezyka ani rusz, no i problem ze to nie francuski, bylo latwiej.

Pozdrawiam wszystkich!
Zgłoś wpis
6 Postów

()
Początkujacy
siemka wszystkim.
Mieszkam w Brukseli od 8 lat.Wczesniej bywałem w bxl wakacyjnie
Mozna mnie znalesc na Ixelles niedaleko Placu Flagey.
Pozatym moje zamiłowanie to internet i wszystko z nim zwiazane.
strony www, radia internetowe, itd.
Mozecie mnie uslyszec w radiu infinity na www.radioinfinity.pl
zapraszam do słuchania.
Czesto bywam koło Ciebie Kamejka poniewaz bioro mojej firmy jest niedaleko.
Pozatym jezdze sobie po Belgi i klade ogrzewanie podłogowe.
Prowadze tez rozne imprezy polonijne takze jezeli chcecie to moge dawac znac o ciekawych imprezach i nie tylko.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
hejka Wszystkim przebywam w belgi od 8 lat(da sie przyzwyczaic) mieszkam na woluwe pozdrawiam wszystkich serdecznie
Zgłoś wpis
9 Postów

()
Początkujacy
Hej, to bardzo prosze mnie informowac o tych imprezach polonijnych
Zgłoś wpis
11 Postów

()
Bywalec
Rafael24bxl napisał:
czes wszystkim jestem w belgi juz 4 lata czas mija bardzo szybko Mieszkam na Shumanie a zobaczyc mnie mozna na placu Jourdan super miejsce na spotkanie przy piwku Pozdrawiam wszystkich serdecznie
To niedaleko mnie, bo ja mieszkam na Etterbek, a na Placu Jourdan sa najlepsze frytki
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
to super moze kiedys sie tam spotkamy Pozdrawiam Ps.frytki teraz sa do niczego teraz ilosc a niestety nie jakosc
Zgłoś wpis
3 Posty
Klaudia Skiba
(Klaudia20)
Początkujacy
witam Was mieszkam w Brukseli okolice Schaerbeek chetnie poznam znajomych z okolic jak cos to pisac moze umowimy sie na jakies spotkanko pozdrawiammmm[video type=animeepisodes][/video]
Zgłoś wpis
39 Postów
Karolina W...
(Carolajna)
Bywalec
Cześć! Zalogowałam się dzisiaj na ten portal i rozglądam się co i jak. Podobnie jak Ty angelikavulcano jestem tu ok 8 miesięcy... Z nauką języka również czekam do września! Przerąbane Już nie mogę się doczekać! Chociażby z tego względu że chcielibyśmy poznać (ja i moj chłopak) fajnych ludzi....jak na razie nudzimy się przeokropnie!!!!!!
serdecznie pozdrawiam Karolina
Zgłoś wpis
1 Post
ktos ktos
(ktos)
Początkujacy
witam ja mieszkam joz rok tu okolice namur ..moze i tu sie znajdom jacys znajomi.pozdrawiam..
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
walońskie Louvain-la-Neuve się kłania ;]
Zgłoś wpis

Bliżej nas