Hej wszystkim w związku ze wszech obecnie panującymi przecenami pomyślałam, że fajnie byłoby się podzielić jakimiś fajnymi miejscami gdzie można kupić jakieś perełki w dobrych cenach, mogą to być jakieś bazarki, czy nowo otwarte duże centra handlowe w tym temacie jest absolutna dowolność, nawet nie koniecznie w Holandii, gdzieś gdzie można było by kupić bilet lotniczy i udać się na cały dzień zakupów myślę, że właśnie teraz mamy na to najlepszy moment. Ja od dawna planuję takie wypad do Londynu ale jeszcze tam nie byłam i zbieram informacje gdzie konkretnie i najlepiej uderzyć A może nawet znajdą się jakieś chętne na taką podróż
To co ja mogę polecić to napewno Eindhoven, całe centrum i napewno cały dzień z głowy znajdziecie tam ( co dla mnie najważniejsze) Primarka trzypiętrowego, dwa centra handlowe z masą sklepów i oczywiście mniejsze sklepiki w pobocznych uliczkach jest w czym wybierać napewno, spory Douglas mający nawet kosmetyki z Mac a.
Zaznaczam, że mam nadzieję iż jest tutaj dozwolony każdy temat, że nie zostanę zjechana że zakupy to mało przydatny i zbędny temat. Pozdrawiam
To co ja mogę polecić to napewno Eindhoven, całe centrum i napewno cały dzień z głowy znajdziecie tam ( co dla mnie najważniejsze) Primarka trzypiętrowego, dwa centra handlowe z masą sklepów i oczywiście mniejsze sklepiki w pobocznych uliczkach jest w czym wybierać napewno, spory Douglas mający nawet kosmetyki z Mac a.
Zaznaczam, że mam nadzieję iż jest tutaj dozwolony każdy temat, że nie zostanę zjechana że zakupy to mało przydatny i zbędny temat. Pozdrawiam