Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

szukam zony:) 1 wszej:)) - Holandia

Czytali temat:
lukasz1994 marchlewicz (638 niezalogowanych)

()
Początkujacy
szukam 1 wszej zony od zaraz
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
: ))) Jajcarz!
Zgłoś wpis
31 Postów
Izabela K
(MalutkaNiepokorna)
Bywalec
kurcze....ja wczoraj szukalam meza
Zgłoś wpis
551 Postów

()
Latający Holender
ze niektore maja juz entego meza a niektore nie moga sobie go znallesc nie musicie sie wysmiewac z planow "miki30" chlopa ma duze plany na przyszlosc . Zaklada poprostu z gory ze jedna/pierwsza jaskolka wiosny nie robi .
Ladne oczyska ma ta bestia .Mam nadzieje ze po zakonczeniu "szukania "(po czesku znaczy to calkiem cos innego to tak na marginesie ) pochwali sie znalesiaskiem
Zgłoś wpis
115 Postów
iraa alkaida
(iraa00)
Stary wyjadacz
Mam dla ciebie zone, młoda ,zgrabna, zadbana,myślącą poważnie o zyciu, trzymam ja w szafie, żeby się nie zniszczyła, stan idealny, oddam ci ja z papierami za skrzynkę wódki
Zgłoś wpis
466 Postów
a a
(Adamm)
Latający Holender
iraa00 napisał:
Mam dla ciebie zone, młoda ,zgrabna, zadbana,myślącą poważnie o zyciu, trzymam ja w szafie, żeby się nie zniszczyła, stan idealny, oddam ci ja z papierami za skrzynkę wódki
Masz ich troche wiecej? Jaki przebieg? Pierwszy wlasciciel? Byla bita?
Bez papierow za ile?
Zgłoś wpis
34 Posty

()
Bywalec
Zgłoś wpis
167 Postów

()
Stary wyjadacz
A na jakich warunkach? Jak dlugi mialby byc kontrakt, wynagrodzenie, przewidziane sa jakies alimenty? Trzeba podpisac intercyze? Moglby tez zalaczyc jakies CV, zaswiadczenie o zarobkach, opinie od bylych partnerek....
Zgłoś wpis
724 Posty

()
Latający Holender
A jest możliwość okresu próbnego. Chociaż jeden wieczór
Zgłoś wpis
2 Posty
Tomasz Niegrzeczny
(Niegrzeczny1990)
Początkujacy
Szukam dziewczyny , z małym przebiegiem , nie bita, z gps , mająca funkcję gotowania i sprzątania , tania w utrzymaniu hahahahaha
Zgłoś wpis

Bliżej nas