Baileys a to trzeba byc jasnowidzem aby pewne sprawy logiczne sobie wytlumaczyc???
Ja pytam aby tobie uzmyslowic ze czasami nie jest tak jak to sie wydaje, bo widze ze jestes jedna z tych osob ktore uslysza slowa wiertarka i mysla ze tylko do wiercenia sluzy
Kolega ktory zapodal temat jest sam sobie winnien kupil tu auto i nie placil podatku a takie cos idzie szybko wykryc wiec problem jest inny niz tobie sie wydawalo, dlatego zadalem pytanie jak to sie stalo ze wyliczyli mu tyle kary i powyzej poznalas odpowiedz. Sama widzisz ze nie wszystko jest takie proste jak sie wydaje bo tez sa cwancyki aby pewne sprawy powykrzywiac z korzyscia dla siebie. Uwierz mi ze nie trzeba lopaty aby mi cos wytlumaczyc, wystarcza po prostu konkretne argumenty.
Dlaczego sie tak szybko denerwujesz ?? Szczerze to bardzo doceniam to co robisz tutaj na forum sam z checia czytam dodawane przez ciebie linki. Wiedzy i wyciaganie pewnych wnioskow nigdy za wiele
Pozdrawiam
p.s nazywaj sobie jak tam chcesz BMW. Ja wiem jedno. Jest radosc z prowadzenia i tyle
Warte tych pieniedzy.