marek_ams napisał:
Czlowieku z taka muza jaka prezentująca to chyba musisz poszukać gdzies na polskiej wsi i to wsród takich ktorzy uczeszczaja co weekend na wiejskie zadymy disco polo he he.
jestem raczej osoba bierna na tym forum i raczej nie odpisuje na plytkie i daremne kometarze, staram sie czasami podzielic moimi wizjami czy jakims dobrym kawalkiem z innymi i raczej nie licze na odpowiedz, ale uwazam ze fajnie jest miec gdzies cos napisac czy cos przeczytac a nawet i zawiesic oko, i moze wolal bym inna forme ale nie bardzo mam wybor, wracajac do sedna, jetsem wiec czytam, powinismy cos dodac co moglo by zainteresowac innych a nie w kazdym temacie tylko negatywy bo to zle a tamto jeszcze gorsze,
Mnie osobiscie sie radyjko nie bardzo podoba, wole inne rytmy ale przytocze mojego kumpla..
dobra dopiero zaczynaja, no ale nasze, rozkreca sie itp itp.. wiec jestem totalnie za radiem Aston,
dajmy im szanse....bo gdyby nie to forum to gdzie bym to mogl napisac.. na scianie w klopie PKP.
a moze kiedys bede sie cieszyl ze znalem poczatki powstania tego radia.... kto wie?