Travolta, cosmopolitan taka mała sugesia.. Zaznaczylem chyba w poprzednim watku ze dla mnie
mozesz sobie biegac w mundurku SS. Wali mnie to. Ty będziesz zbierał baty za swoja głupotę.
Cosmopolitan-złe dobrales nicka ponieważ twoje wypowiedzi sa na poziomie wiejskiego yntelygenta
wiec moze nie wpierdzielaj sie pomiedzy wódkę a zakaske ze swoimi infantylnymi wynurzeniami.
Jakoś nie przypominam sobie rownież abym jakoś specjalnie podkreslal swoj wiek. Zreszta co ma moj
wiek do rzeczy???
Piszesz travolta ze nie zmienisz avatara i tego typu duperele...Stary jak ktos kiedys powiedział ze
bledy popełnia kazdy ale tylko glupcy tkwią w błędzie, a co do twojej rodziny...mhm...widze ze
starzy nie nauczyli cie szacunku do ludzi. Tak, do ludzi bo pod sztandarami ze swastyka zginely
miliony i naprawdę nie dociera do mnie ze musze komuś kto wydaje sie dorosly tłumaczyć tak
oczywiste sprawy, ale moze dotrze do ciebie ze głupota sama przechodzi z pokolenia na pokolenie, wiedzę - trzeba przenosić.
Acha Travolta mając 11 postow na koncie z czego wszystkie z poziomu szamba mozesz sobie
znaleźć jakies forum dla pokemonow twojego typu i ustawiać kto moze byc w watku a kto nie
Tak sie rowniez składa ze preferuje dobrego starego rocka i dobry browar i są na tym forum
ludzie ktorych mialem przyjemność poznać osobiscie wiec zabawy przy Tiesto i kresce pozostawiam takim jak ty. Trzeba byc przecież chyba nacpanym 24/7 zeby afiszowac sie ze swastyka i obojętnie czy w realu czy na necie, a Holandia jest mała i zakoduj to sobie w swoim kurzym mozdzku