Tra vol ta napisał:
Dzien Dobry Jaro, tzn. ze nie przyjdziesz ;( trudno, sam sie podbuduje
Dobrze, ze masz swoje zdanie, tego sie trzymaj.
Ja tez mam swoje i swoja opinie wyrazilem...chcialem przyciac "rozwijajacego" sie Pana Mareczka, reszta dla niego to chyba margines.
Co do Avatara nie zmienie i Basta, czy to sie komus podoba czy nie, czy kogos bardzo ranie czy moze smiesze
Tym, ktorzy oceniaja po Avatarze czy tez kilku zdjeciach, mowie WON !
Milego Dnia
Travolta Mareczek to dla kumpli a nie dla jakis cudakow ktorzy nawet nie znają
historii. Jesli chodzi o mnie to jak wczesniej napisalem mozesz nawet paradowac
w mundurku SS i jeszcze sobie sierp i młot wydziaraj na czole do kompletu.
Są stary pewne zasady nazwijmy etyczne i jesli chodzi o mnie nie widzie zadnej
roznicy pomiedzy swastyka a powiedzmy tshirtem "jestem pedofilem". Chcesz szokować
licz sie z reakcja innych a jak zauwazyles na całe szczescie większość nie toleruje
debili. Dla mnie temat skonczony, a ty zyj sobie w pozornej nieswiadomosci ze wszystko
jest OK a jesli kiedys wrócisz do domu z "pizda" pod okiem (sorki za moj francuski) to win tylko
siebie.
Dzien Dobry Jaro, tzn. ze nie przyjdziesz ;( trudno, sam sie podbuduje
Dobrze, ze masz swoje zdanie, tego sie trzymaj.
Ja tez mam swoje i swoja opinie wyrazilem...chcialem przyciac "rozwijajacego" sie Pana Mareczka, reszta dla niego to chyba margines.
Co do Avatara nie zmienie i Basta, czy to sie komus podoba czy nie, czy kogos bardzo ranie czy moze smiesze
Tym, ktorzy oceniaja po Avatarze czy tez kilku zdjeciach, mowie WON !
Milego Dnia
Travolta Mareczek to dla kumpli a nie dla jakis cudakow ktorzy nawet nie znają
historii. Jesli chodzi o mnie to jak wczesniej napisalem mozesz nawet paradowac
w mundurku SS i jeszcze sobie sierp i młot wydziaraj na czole do kompletu.
Są stary pewne zasady nazwijmy etyczne i jesli chodzi o mnie nie widzie zadnej
roznicy pomiedzy swastyka a powiedzmy tshirtem "jestem pedofilem". Chcesz szokować
licz sie z reakcja innych a jak zauwazyles na całe szczescie większość nie toleruje
debili. Dla mnie temat skonczony, a ty zyj sobie w pozornej nieswiadomosci ze wszystko
jest OK a jesli kiedys wrócisz do domu z "pizda" pod okiem (sorki za moj francuski) to win tylko
siebie.