Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Guns n' Roses - Don't Cry - Holandia

527 Postów
ZIBI L...
(ZIBI L)
Latający Holender
W tym temacie znajdują się komentarze do filmu Guns n' Roses - Don't Cry .
Jedna z piękniejszych ballad rockowych
Zgłoś wpis
551 Postów

()
Latający Holender
nie jedna z ... a ta jedna jak dla mnie
Pozatym Guns / Axel jest OK . pluco to on ma ................
Zgłoś wpis
527 Postów
ZIBI L...
(ZIBI L)
Latający Holender
Wiele jest pięknych ballad rockowych także ciężko byłoby się zdecydować która jest najlepsza.Np.ten utwór też jest świetny
Zgłoś wpis
724 Posty

()
Latający Holender

Mamy równiez dużo polskich ballad rockowych

itd
Zgłoś wpis
220 Postów
ark .
(ark)
Doświadczony forumowicz
Dlaczego słuchacie Guns n' Roses przecież wokalista wyraźnie powiedział ,raz na koncerci,e drugi raz odpowiedział polskiemu dziennikarzowi muzycznemu,gdy ten zapytał kiedy zagrają w Polsce,że dla Polaków i Żydów nie grają.
Jak zabrakło kasy ,to tłumaczył sie że miał na mysli że dla policjantów będących na koncertach nie grają .
Nie jestem policjantem.Ale jak ktoś mówi ze dla mnie nie gra to ja go nie słucham.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
ark napisał:
Dlaczego słuchacie Guns n' Roses przecież wokalista wyraźnie powiedział ,raz na koncerci,e drugi raz odpowiedział polskiemu dziennikarzowi muzycznemu,gdy ten zapytał kiedy zagrają w Polsce,że dla Polaków i Żydów nie grają.
Jak zabrakło kasy ,to tłumaczył sie że miał na mysli że dla policjantów będących na koncertach nie grają .
Nie jestem policjantem.Ale jak ktoś mówi ze dla mnie nie gra to ja go nie słucham.

Ark wyprowadze ciebie z bledu. On powiedzial ze nie zagra dla "Polished jews". Co nie oznacza ze dla polakow i zydow w slangu amerykanskim. Pozdrawiam
Zgłoś wpis

Bliżej nas